Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Работа за професионални фотографи !!!
Автор: djpacko   
Дата:   19-10-11 14:17

За всички фотографи ,които са се специализирали в заснемане на семейни тържества и обща фотография съответно имат регистрирана действаща фирма им се предоставя възможност да участват в конкурс за подписване на постоянен договор в АГ " Света Анна " - окръжна болница
за залата за изписване на бебета.
Оферти се приемат в деловодството.
Не обръщайте внимание на сегашният там фотограф
той не е с никакъв договор даже може да видите лично как седят нещата със снимките разбирайки се с чакащите от пред родители за изписване на бебета между 10:30 - до 14:00 ч.всеки ден . Обектът не е за изпускане - имайки в предвид , че средно на ден излизат по 4-5 родилки . Офертите трябва да са подадени до 01.12.2011
Ръководството на болницата ще разгледа всяка една и на контакта за обратна връзка оставен от вас ще получите отговор до края на декември
Успех на всички ...[shtrak] за въпроси gsm 0888330807

Отговори на това съобщение
 Re: Работа
Автор: darksorrow   
Дата:   19-10-11 14:20

...

Автор: atrifonov   
Дата:   19-10-11 14:24

това пък е бати подигравката[smilie23]

Нека да видя как някой ще ми забрани да си снимам детето с моя си апарат

Дата:   19-10-11 14:27

[smile] Аз ви предлагам начин да си изкарате някой лев не да философствате - който не вярва да ходи да провери [beer]

Автор: lucky_lychano   
Дата:   19-10-11 14:34

Ще е добре като се пуска нещо такова сериозно да се казва за кой град става въпрос и кой пуска обявата-по сериозно стои някак си!

Дата:   19-10-11 14:41

за София говорим - става въпрос за конкретна болница - окръжна - името и е Света Анна

Автор: atrifonov   
Дата:   19-10-11 14:41

Публикацията е редактирана (19-10-11 14:42)

Re: Работа за професионални фотографи !!!
Автор: lucky_lychano   
Дата:   19-10-11 15:19

И във Варна окръжна болница се казва Света Анна [smilie3] [smilie3] [smilie3]

Автор: Gecata   
Дата:   19-10-11 15:35

Ха ха ... явно ръководството на болницата жевее още в 90-те!

Автор: Батко   
Дата:   19-10-11 15:51

A има ли обявен конкурс за мобилна група музиканти, която съпровожда щастливата майка с бебчето и роднините от фоайето до колата на паркинга? Защото в "Майчин Дом" ( София ), освен длъжността, за която става въпрос в темата има и една изключително нагла и противна "ромска" банда музиканти, на която хич не им пука ще събудят ли бебето, хората дали си падат по тяхната музика и прочие...

Автор: cicomanco   
Дата:   19-10-11 16:00

Разбрах че пак ще се дават градските кенефи на концесия!
Може някой пурфисюнълис да се пробва и тем![cool]

Автор: chertoianov   
Дата:   19-10-11 16:12

Докато изписваха моето дете един се приближи с увесен фотоапарат на врата и ми каза да си прибера моето фото, защото той бил професионалист, пък и имал договор... И никой нямал право и... Нататък не чух нищо. След след кратък размисъл върху чутото (и леко пощипване от моята жена, която усети на къде отиват нещата, придружено с думите "Недей се ядосва, днес ни е хубав ден") на ония му издрънча главата в плочките на стената, просто защото той не усети на къде отиват нещата. Добре че бях решил да не се ядосвам, че наистина беше хубав ден...
Та много поздрави на болниците, които ще сключат договор с фотограф за изписванията... И на самите фотографи също, ако си мислят, че ще изкарат "някой лев"...

Дата:   19-10-11 16:14

Е, поне е било в болница...дал си му шанс![smilie5]

Дата:   19-10-11 16:17

Болницата беше само АГ. Най-много да го бяха изродили...

Автор: batonga   
Дата:   19-10-11 16:22

Публикацията е редактирана (26-10-11 17:12)

Автор: kapitancho   
Дата:   19-10-11 16:26

ДО мераклиите - да не забравите в офертата си да пишете и процента от приходите, който ще отива за болницата ... и пишете някой сочен процент, защото на 20% директно ще ви метнат офертата в кошчето за боклук.
И на колко още места е такава действителността. Пък иначе се борим с корупцията [smilie8]

Автор: boink   
Дата:   19-10-11 16:35

ако бъдещият фотограф се върже с някой адвокат, определено двамата ще направят мног оповече пари от дела за "глави в плочки" отколкото от снимки. пък недай си боже да му се пукне някое капилярче от някой мракобесен татко с никон или канон който иска да приложи наученото от фотофорум [smilie18] .

тя цялата система е болна, тука за един скапан фотограф в аг болница мега драма...[smilie18]

Публикацията е редактирана (19-10-11 16:36)

Дата:   19-10-11 16:40

Многото лични драми правят обществената!
Няма нищо лошо да се борим с тях!

Автор: boink   
Дата:   19-10-11 16:44

с кое по-точно се бориш? преди да и изтекат на жена ти водите, проверяваш в кое аг имат фотограф на договор. ако не те устройва си избираш друго аг. избор ли нямаш? с кое по-точно се бориш?

Публикацията е редактирана (19-10-11 16:46)

Дата:   19-10-11 16:56

Ами защо пък аз да не му поискам пари на него, че използва детето ми и жена ми за модел. Той ми иска десет лева за снимка, аз му искам сто за хонорар на дребчо, та да има с какво да му започнем влога за висше... Тук нямаше избор дали искам аз да снимам или той. Даже не стана въпрос дали искаме или не искаме снимки въобще. Снимки ще се правят и то само от него. Защото имал договор. Тук ми беше казано, че не мога да снимам, а ще снима той. Ами ако беше направил трийсет-четиридесет снимки. Всичките ли трябваше да му ги плата? Ами ако от тия една не ставаше? Пак ли трябваше да му ги платя. Съгласен съм, че има моменти в които мога и трябва да се обърна към професионалист, обаче човек когато си избира сватбен фотограф може да избира, нали? Качество, цена, реноме... Пък някакъв поплювко с фотоапарат и пълен монопол... Да ме извинява.

Публикацията е редактирана (19-10-11 16:57)

Автор: pepi34   
Дата:   19-10-11 17:02

chertoianov написа:

> Докато изписваха моето дете един
> се приближи с увесен фотоапарат на
> врата и ми каза да си прибера моето
> фото, защото той бил
> професионалист, пък и имал
> договор... И никой нямал право и...
> Нататък не чух нищо. След след
> кратък размисъл върху чутото (и
> леко пощипване от моята жена,
> която усети на къде отиват нещата,
> придружено с думите "Недей се
> ядосва, днес ни е хубав ден") на
> ония му издрънча главата в
> плочките на стената, просто защото
> той не усети на къде отиват нещата.
> Добре че бях решил да не се
> ядосвам, че наистина беше хубав
> ден...
> Та много поздрави на болниците,
> които ще сключат договор с
> фотограф за изписванията... И на
> самите фотографи също, ако си
> мислят, че ще изкарат "някой лев"...

Не съм от фотографите дето снимат по болниците и не съм съгласен с начина по който снимат и цялата система, но това което си написъл е повече от просташко.Не се ли замисли, че ако на някой трябва да издрънчи главата е тази на шефа на болницата?Сигурен съм , че точно такъв тип като тебе, ако беше на мястото на фотографа, направо щеше да тръшне клиента на плочките, без изобщо да го предупреди , че не може да се снима със собствения си апарат. Знаете , ли къде е проблема - че в цивилизованите страни има ясно написани условия - може да се снима, НЕ може да се снима, или може но срещу заплащане.А тука няма такива и всеки един селски тарикат си мисли, че с чупене на глави се правят закони и правила.

Автор: Gecata   
Дата:   19-10-11 17:04

Фотограф на договор в болницата...[smilie10]
Интересно на какво основание болницата ще търгува с нещо което не и принадлежи? А именно хората които по една или друга причина преминават през нея?
От къде на къде ръководството на болницата ще определя кой да снима бебето ти когато го изписват?
Болницата единствено може да определи място (стая) за фотоателие,което да отдава под наем,но в никакъв случай няма право да задължава хората да се снимат при фотографа който е под наем на територията и.

Публикацията е редактирана (19-10-11 17:06)

Автор: mladenov   
Дата:   19-10-11 17:07

Фотографи на "договор" има дори и в САЩ! Когато жена ми роди преди две години отидохме в най-добрата болница в града. Става дума за мнооооого високо ниво на всички услуги които предлагаха. Оказа се че предлагат и фотографски такива. От любопитство се поинтересувах какво точно предлагат, беше ми интересно. Трябва да призная че бях впечатлен, приятно. "Щатния" фотограф беше един много приятен чичка който можеше да сглоби малко студио в стаята на майката за няколко минути и предлагаше няколко пакета снимки. Не говорих с него,но се случи така че се разминахме на асансьорите и той като ме видя с Канон на врата и раница на гърба ми се усмихна и ми каза:" Вие явно няма да имате нужда от мен". И това беше. Никакъв натиск да го използвам него, никакви забрани аз да снимам. [beer]

Автор: pefoto01   
Дата:   19-10-11 17:16

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: pepi34   
Дата:   19-10-11 17:22

chertoianov написа:

> Ами защо пък аз да не му поискам
> пари на него, че използва детето ми
> и жена ми за модел.

Защото , не всичко което ходи по улицата става за модел!

Познавам повече от половината от въпросните фотографи в София, и мисля, че НИКЪДЕ не забраняват да снимаш.Няма такъв договор и няма такива клаузи.Единствения им недостатък е , че някой от по-старите фотографи действаха малко по-нахално от необходимото.Но техните договори отдавна изтекоха и вече не снимат бебета.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »