Автор: isolda
Дата: 03-09-11 11:18
Такааа, 'начи.... малко по малко се насочвам към огледано-рефлексен фотоапарат. Изчетох десетки форуми и ревюта, и един от най-ценните съвети беше да избера сама Никон или Канон преди да търся каквото и да било, защото с когото и да се съветвам винаги е фен на една от 2-те марки и съветите му клонят към нея. Без конкретна причина предпочетох Никон и в момента въпросът е на кой модел да се спра при бюджет 1200лв (1400 с клизми). Проблемът е, че не знам какво точно искам да снимам... в смисъл, това ще ми е 1вият различен от сапунерка апарат и предполагам, че дори да имам едно мнение сега, когато го хвана в ръцете си ще се насоча на другаде. От снимките в профила ми може да се види кажи-речи какво ми харесва. Спряла съм се на моделите Д90 и Д5100, тъй като ще успея да ги намеря на доставни цени това, че са по-скъпи от парите с които разполагам не ме притеснява. Ако ми дадете някой съвет на какво точно да се спра ще черпя бири :). Също, ако ми предложите Канон за същите пари, но с по-добри характеристики съм склонна да променя решението си.
Благодаря предварително!
|
|