Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
последния месец имаше доста силни попадения. понякога кат надзърнеш в "представяне", струва ти се по-хубаво от в "избрано".
знам, че има бъг за момента и не се виждат картинки, но все пак ми се ще да покажа разни снимки, дето почти никой Б-автор не е удостоил с внимание. всъщност аз често гласувам там малко поощрително - с смисъл - някои кадри ако не бяха в тая категория, нямаше и да ги отворя...
Напротив на не пречат ще ли да значи, че помагат?
И за какво друго, освен да излязат от представяне, та да започнат да си качват бозите в основния албум?
е, ся...аз горе не случайно съм казала, че слагам злато на поощрителен принцип. кой квото реши да покаже от тая категория - тука е мястото. добре е да дигнете летвата над мойта в случая...
Ми то Б-тата ние си знаем как са станали Б-та , ама си мълчим. Ебати как вони !
И аз често посещавам представяне и си спомням кога бях там как на никой не му правят впечатление добри снимки, тъй че подкрепям темата.
аз когат станах Б, бех неимоверно изненадана...ама тогава още живеех с нагласата, че повечето хора знаят и могат повече от мен. откак станАх Б, много неща разбрах в тоа живот, бреееее
що да та прощавам, бе? съвсем съм съгласна ! даже някои не са и особено хубави...ама ако мож да намериш хем хубави, хем нескучни....не само в представяне, ами и в албума, направо требе да им отворим отделна тема