Автор: batonga
Дата: 27-08-11 11:07
klez, говориш наизуст. Не че нещо, обаче поне в няколко теми от този тип се оказа, че именно за начинаещи/любители, които не смятат да инвестират хиляди левове, Сони системата е една от най-подходящите. И няма как да е иначе. Просто комбинацията от стабилизирано тяло + огромен набор от сравнително евтини стъкла, изяснява избора до голяма степен. Изумителна е обаче упоритостта, с която плюете по Сони. Смешно е като го четеш отстрани. Кажи ми, за бюджетни решения, какъв е по-добрия вариант - да си купиш тяло със стабилизация, или всеки път да плащаш стабилизацията с обектива? Колко струват стабилизираните обективи за Канон и колко струват Сони/Минолта обективите? Искаш ли да сглобим по една сходна системка набързо - ти Канон, аз Сони и да теглим чертата после? Какви мемори карти, какви светкавици, какви преходници бе човек... Тия неща ги избиваш още с първия обектив. За финал, понеже стана дума и за професионални занимания с фотография, отвори ако имаш желание, темата за А77 и виж колко народ са писали, че сериозно се замислят да минат на алфа маунт покрай това тяло. Такива идеи само до преди месец биваха осмивани жестоко и анатемосвани, а сега изведнъж стана нормално да се говори за това. А тепърва догодина идва и полупрозрачен фулфрейм... Тогава какви обрати ще са тук из коментарите по форума не ми се мисли, като по филмите ще е Наистина не разбирам какво толкова ви пречат Сони, че постоянно има във всяка тема за тях по минимум един дежурен хейтър, който да ръси необоснован яд. Може би е мисълта че евентуално си се качил на погрешния влак, или фактът че за има няма 5-6г. Сони почна да разказва играта... Еми СОРИ ако е така
|
|