Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Моля за съвет
Автор: elizabet1980   
Дата:   30-06-11 11:11

Здравейте,
сигурно ви е писнало от такива теми, но ако на някой все пак му се занимава да ми отговори, ще съм много благодарна.
Ето и въпроса:
Имам Канон 5Д с обектив 50 1.8. Нямам други обективи и за момента не планувам купуването на такива. Нямам и външна светкавица.
Любител съм и ползвам техниката единствено за снимане на детето. Друго не снимам.
Напоследък ми се прокрадва еретичната мисъл да сменя системата. Много ме блазни Никон д5100. Харесва ми, че мога с един бутон да почна да снимам видео, както и нощния режим и другите благинки. Ако продам своето 5Д, мога да купя никон д5100 с китов обектив и външна светкавица.
Как мислите има ли смисъл това нещо или да не мисля глупости, а да се хвана да сготвя нещо?[beer] [shtrak]
Благодаря на отзовалите се!
 Re: Моля за съвет
Автор: GenaDP   
Дата:   30-06-11 11:19

Ем щом те влече - сменяй.
Автор: n1x0n   
Дата:   30-06-11 11:22

Моят съвет е да не се фокусираш върху техниката, като върху нещо, което ти пречи да правиш по-добри снимки.
Това, което имаш е повече от достатъчно за да правиш великолепни снимки на деца. Ако не се получават - каквото и да купиш - резултатите ще са същите.
Автор: vanquished   
Дата:   30-06-11 11:26

Я сготви нещо :)
Автор: pbg   
Дата:   30-06-11 11:36

Анатема. Не сменяй кон за кокошка.
Автор: Батко   
Дата:   30-06-11 11:39

Апаратът ти е повече от добър! Ако искаш видео - купи си видеокамера.

В същност сега всеки компактен фотоапарат предлага HD - видео, но не всеки има FF сензор...
Автор: special_k   
Дата:   30-06-11 11:41

Какво е "нощен режим" ?
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена