Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Е-6 проявяване
Автор: haemoglobin   
Дата:   15-11-11 11:04

Така де, някой мераклия дали иска да ми прояви 2-3 диапозитивни рол филма - искат ми по 8лв. във фотото, ама колкото и да ми обясняват,че било най-евтиното, някакси да дам 80лв за проявяване,не ме кефи идеята. Проявяването дори ми излиза по-скъпо от самите филми.
Тъй де, ще почерпя после.

Благодаря предварително и нека Силата бъде с вас!
[smilie5] [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Е-6 проявяване
Автор: rewer   
Дата:   15-11-11 11:09

Евтино и хубаво няма ,и аз имам филми за Е6 процес Velvia 50 .Къде е това за 8 лева да ги изпратя да ми ги проявят .Моите филми са по-скъпи от проявяването ако това има значение[smilie18]

Автор: chikolina   
Дата:   15-11-11 11:14

haemoglobin-а има по тънка лайсна.Купуваш си процесор-ЙОбо,химия за 136лв-5литра.и говово..Те ти цена 2-3лв за проявяване.Дават комплекта за 60 филма да се измият.

Автор: джъмбо   
Дата:   15-11-11 11:30

8 лв бе преди 2 години във фото къща ралица на мадрид 19

Автор: uri64   
Дата:   15-11-11 11:53

И сега е толкова там и при Деков....

Дата:   15-11-11 11:58

то хубаво за Jobo процесора, ама химията е оправдана, ако системно се снима на диапозитив, а на мен просто ми изпаднаха 10тина филма.

Автор: hose   
Дата:   15-11-11 12:12

и при Трейман на графа проявяват но са 12лв... най-евтините
но пък Кево проявава страхотно - препоръчвам [smilie24]

Автор: uri64   
Дата:   15-11-11 12:23

Освен Йобо процесор и химии по 5 литра има и друг вариант, ако човек държи да си джурка сам - темпербокс от сорта на Нова даркруум и Кодак имат разфасовки на химията по литър...
Сигурно може и да се скалъпи домашно направен темпербокс с някой по-джиджав термометър с регулагтор и помпа за аквариум...
8 лев-овото проявявание на Мадрид 19 си е добро според мен..и от Деков-ото нямам лоши спомени...
Но то това е - за София местата са 2-3...

Автор: n1x0n   
Дата:   15-11-11 12:26

някакси да дам 80лв за проявяване,не ме кефи идеята

Ми освен да не снимаш на диапозитив, щом 8 лева на филм ти идва скъпо... [smilie3]
Аз лично се учудвам, че все още някой го прави на подобна цена.

Автор: princess_lia   
Дата:   15-11-11 12:50

[smilie18]

Автор: sirkhann   
Дата:   15-11-11 13:05

"Принцесо", я раздуй сега как си връткаш E-6 на котлона у вас, докато правиш пълнени чушки у фурната и как никой не може да се нарече "фотограф", ако не може да си прояви филма по 12 методики. [smilie7]

Автор: chikolina   
Дата:   15-11-11 13:15

haemoglobin -казвате 8лв за Е-6 са много пари.
Колко пари е бройката на филма който вие купувате /диапозитивния/?Особенно ако е в срок-цена 10 и нагоре лева.
Няма никъде такава цена в Европа-вервайте ми.[smilie5]
Аз самат снимам на Велвия и скоро купих 50 филма х4.50 КОдак Ектахром 160Т/2004.

Дата:   15-11-11 18:18

Тъй като във въпросното фото имат супер много работа казаха,че ще са готови в петък. Ако ги бях занесъл вчера - в петък, ако ги бях занесъл в четвъртък - пак в петък. И нопеже е много яко там, като им отказах класьори, те ми отговориха с категорично и кратко "Не" на въпроса, дали биха ги нарязали на по два кадъра.

И как да не се кефи човек да дава по 8 гроша на филм!
[smilie5]

Автор: icikonti   
Дата:   15-11-11 19:06

От Габрово ли си или от Софето?Бързаш ли проявяването?

Дата:   15-11-11 19:29

От Габрово съм, ама по все по-неясни причини за мен съм се закотвил в София.

П.С.: Това,че съм от каброво няма никаква рационална връзка с това, че 8 пари ми се струват много за проявяване!

Автор: icikonti   
Дата:   15-11-11 21:12

Аз пък съм от Севлиево и та за това те питам!Неясно кога, но до един месец трябва да проявявам и аз.Просто имам за изснимване още 2-3 ролфилма.Ако до тогава не си проявил, може да ги пуснеш с моите на цената на химията.
Рол ли са или лайка?

Автор: strikeback   
Дата:   15-11-11 21:19

haemoglobin - много е просто - ако не разбираш защо цената е толкова и какъв е смисъла да снимаш на лента - просто не го правиш... [smilie3]

виж цените и си направи сметката... и то без труда... причината да проявяват в петък (или четвъртък за да са готови за петък) е събирането на повече филми за да не отива зян химията... а ако вече искаш някой да те "черпи" това е друго нещо... както виждаш има и хора които са готови да ти го проявят само на цената на консумативите...

истината е че както каза никсъна - слава богу че все още съществуват... защото това което ти дава лентата е съвсем различно нещо [smilie24] [shtrak]

[beer]

Публикацията е редактирана (15-11-11 21:23)

Автор: princess_lia   
Дата:   16-11-11 11:28

Автор: sirkhann
Дата: 15-11-11 13:05

"Принцесо", я раздуй сега как си връткаш E-6 на котлона у вас, докато правиш пълнени чушки у фурната и как никой не може да се нарече "фотограф", ако не може да си прояви филма по 12 методики.

Ей, смешник, къде прочете нещо подобно написано от мен?[smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »