Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Моля за съвет - Canon
Автор: toiedoni   
Дата:   05-12-10 12:54

Надявам се да получа професионален съвет за покупка на фотоапарат!До сега ползвам Canon Powershot A80, от който нямах никакви оплаквания, освен че ако помоля някои за снимка не всеки се справя и снимката става размазана.Но от известно време имам проблем с матрицата и съм решила за си закупя нов фотоапарат. Бихте ли ми предложили модел, било на Canon или Sony, който да прави качествени снимки.За момента съм гледала
Canon PowerShot SX130 IS и Canon PowerShot SX210 IS, но не зная дали са добри. Какви показатели трябва да търся било за оптичен или цифров зуум и други показатели.Брагодаря Ви предварително за професионалните насоки!

Отговори на това съобщение
 Re: Моля за съвет - Canon
Автор: da_durty   
Дата:   05-12-10 13:04

Canon PowerShot SX120 IS препоръчвам аз, не виждам по-добър за 300лв.

Дата:   05-12-10 13:11

не държа да бъде 300 лв. Важното е да прави добри снимки, като за любител.Бих се ограничила като цена между 500-700 лв.

Автор: thumper   
Дата:   05-12-10 22:27

Да видим кой пръв ще предложи DSLR [smilie8]

Автор: imitev   
Дата:   05-12-10 23:04

Няма да съм аз [smilie21]

Автор: gecata   
Дата:   05-12-10 23:08

Важното е да прави добри снимки..
Важното е да разбереш,че добрите снимки са дело преди всичко на човека, който снима, а апартачето решава само технически задачи:)

Публикацията е редактирана (05-12-10 23:09)

Автор: neuromancer   
Дата:   05-12-10 23:12

" ако помоля някои за снимка не всеки се справя и снимката става размазана" - за да имаш по-малко проблеми с това, гледай да има стабилизация

Автор: shsphoto   
Дата:   05-12-10 23:28

До тук имаме ориентация за парите, но има още много неща които трябва да кажеш какво предпочиташ.
Например колко зум предпо читаш, 3х-4х-5х-7х-10х-12х-14х-20х-30х каккъв интервал мислиш ще те устройва.
Далии скаш да е лек за носене в джоб или малко по-голям за носене в голям джоб или малка чантичка или може да е по голям от типа на супер зумовете SX20/SX30 които са с малко по-малки от ДСЛР.като си отговориш на горните въпроси вземи една SD карта и иди в магазин където може да пробваш моделите към които вече клониш - снимай един и същи обект на исо 800 и исо 1600, разгледай снимките след това и ще видиш коя ти харесва повече и коя по-малко. При снимането обърни внимание на бързодействието: фокусиране, време за пускане, време от снимането до показване на заснетия кадър на екрана - и после смятам ще може да си решиш сама, а не да слушаш хора които ти предлагат нещо което им се иска на тях но дали го имат и дали са снимали с него е съвсем друг въпрос. В момента има доста добри компактни модели с какви ли не екстри до 700лв.Като марки, погледни Canon, Fuji, Casio. Това са моите препоръки, малко дълго стана, но мисля е достатъчно за всеки като теб който търси апарат като метод на подбор.

Дата:   06-12-10 19:01

благодаря за насоките!Определено съм си избрала Canon, за сега съм се ориентирала към посочените по-горе от мен модели, но винаги е добре да събереш мнения от хора с повече познания преди покупката.

Автор: pifi   
Дата:   06-12-10 19:22

Погледнете тая обява!Ако ви устройва се обадете за дискусия!
http://www.bgfoto.net/modules.php?name=Fotopazar&op=ViewDetail&id_ads=908

Автор: vladihg   
Дата:   06-12-10 19:27

Ето ТУК сравнителен анализ между най-новите модели апарати в тоя клас[shtrak]

Ето ги и победителите

http://a.img-dpreview.com/reviews/Q210grouptravelzoom/images/WINNERSQ10TZ.jpg

Когато почиваш на стари лаври без да се напъваш много, много - живота доказва, че често се случва опонентите да те отнесат във втора глуха без да разбереш как е станало това...[smilie18]

Автор: pifi   
Дата:   06-12-10 19:33

Има 2 реномирани марки:Nikon и Canon...Просто не си заслужава да се експериментира с други!!!!

Дата:   06-12-10 19:47

Хе хе Никон и Канон правят само качествени ДСЛРи а в компактните модели не отбират много, много напоследък - другите "експериментаторски" марки и модели като цяло доста често отнасят "марковите" си аналози... поогледай се малко - то верно че трябва да се спазва КАНОНа на идолопоклоничеството ама чак пък толкова...[ezik] [beer]

Дата:   06-12-10 20:12

дайте предложение за Samsung нямам нищо против, аз не робувам на марка, търся най-доброто за мен като цена и качество.

Автор: next_time   
Дата:   06-12-10 20:16

Професионални съвети, професионални насоки, професинални разни такива-онакива .... и всичко това за сапунерка.Освен малоумника Тери дали някои друг снима професионално със сапунер????

Дата:   06-12-10 20:32

next_time [smilie18] къде питащия твърди че ще прави "професионални снимки"[smilie18] я ми поясни че нещо не довиждам[beer]

П.П.
Предложение

Автор: dau   
Дата:   06-12-10 22:15

Canon S95 [smilie24]

има, RAW и много добра картинка този мъник [smilie24]

Автор: darksorrow   
Дата:   06-12-10 22:24

next, Темелко снима с s95 една цяла сесия, публикуванa в октомврийското Elle. да ти кажа.. ако не знаеше, че е със сапунер, нямаше да го предположиш ((:

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »