Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 помощ при използването на дистанционнен спусък за никон д90
Автор: zombaiko   
Дата:   02-12-10 19:02

Поръчах си спусък но не мога да го подкарам. Трябва ли да вкарам апарата в накакъв режим за да заработи или съм попаднал на дефектен? Спусака е YONGNUO или по точно:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220648355797&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Отговори на това съобщение
 Re: помощ при използването на дистанционнен спусък за никон д90
Автор: MauMyHa   
Дата:   02-12-10 19:09

ами има режим за дистанционно отделно можеш да нагласиш след колко минути да изключи или иначе казано колко време да подържа режима[smile]

Автор: zombaiko   
Дата:   02-12-10 19:20

да ама нещо не мога да го намеря по менютата. малко повече инфо. говоря за спусък с кабел.

Автор: marrio31   
Дата:   02-12-10 19:52

странно изобщо как си го вкарал някаде[smilie18] ,мисля че си го вкарал във входа за гпс[smile] ,ако не се лъжа д90 работи само със безжично[smilie3]

Автор: ararat   
Дата:   02-12-10 19:59

Доколкото знам D90 работи със MC-DC2, а ти си си поръчал MC-DC1, което е за D80.

Автор: borissho   
Дата:   02-12-10 23:29

Аз имам дистанционно,което си работи безпроблемно,включва се във входа за гпс.Достави ми го колега от форума.

Автор: rhyan   
Дата:   02-12-10 23:40

Мушкаш го в дупката за гпс-а.

Отгоре до малкия дисплей - натискаш копчето за режимите на снимане (едни правоъгълници) и въртиш задната врътка докато се покаже едно като дистанционно правоъгълниче с точка и чертички отгоре.

После натискаш спусъка и докато не го пуснеш снима.

Д90 има ограничение до 30 минути експонация с инфрачервено дистанционно- т.е. след 30 минути сам сваля огледалото. С жичното няма такъв лимит - снима докато не пуснеш.

Автор: seuret   
Дата:   03-12-10 20:44

Хващаш апарата, отгоре, вдясно, имаш три бутона, натискаш средния( на него има изрисуване три рамки), задържаш и въртиш със задния дайъл докато превъртиш от "S" до една иконка, която прилича на дистанционно. Това ти е работата. В менюто можеш да си зададеш колко минути, апарата да стои в този режим, без да се използва дистанционното. BTW, четете си книжлетата към апаратите :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »