Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Samsung NV7
Автор: van4o94   
Дата:   20-11-10 12:28

Здравейте :) Искам да попитам какво мислите за Samsung NV7 ? Мисля да си го вземам и исках да ви питам какво мислите за този модел.Знам че моделът е стар, но за парите си мисля че е много добър. В техномаркет го има за 279лв.

http://www.digicam.bg/models-Samsung-samsung_nv7.html [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Samsung NV7
Дата:   20-11-10 12:31

Има и 2 години гаранция. [smile]

Автор: vladihg   
Дата:   20-11-10 14:05

По-новите модели са много по-добри понеже са с ново поколение матрици. Този е доста по-шумен и по-бавен от тях - виж в Гугъл потребителските отзиви които не са много ласкави точно за тоя модел...Приблизително за същите пари сега има модели с много по-добра картинка - такъв по-нов примерно предлагам в момента в базара[shtrak]

Дата:   20-11-10 15:01

Когато излезе Samsung NV7 преди 4 години корейците бяха назад в класациите за качество но вече са доста напред в материала и това го отчитат и в дпревюто - ето кои са най-добрите компактни ултразумове в момента за тях

http://a.img-dpreview.com/reviews/Q210grouptravelzoom/images/WINNERSQ10TZ.jpg

Дата:   20-11-10 15:11

Каква сапунерка да взема тогава ? До около 350лв.? vladihg този самсунг който продаваш е хубав, но нов е 349лв. с 5% отстъпка е 331лв. даже. [smile]

Дата:   20-11-10 15:36

Дори да си го вземеш през нета което е свързано с доста "тънкости" и "особености"(разгледай сайта на ТМ)цената пак му идва 341 с транспорта[beer] А и не се надявай, че някой в магазина преди да ти го пратят с куриер ще ти го огледа и тества дали всичко му е ОК - виж аз за моя гарантирам и също предлагам почти 2 години БГ гаранция[shtrak]

Така че щом искаш по-хубав зумест апарат за 350 лв. отиваш до местния ТМ и си взимаш WB500 - за по-малко пари има и други хубави щракалки с добра картинка но те са с по-компромисна или с по-малко варио оптика.[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »