Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Печат 50х70 см ?
Автор: flipbeat   
Дата:   08-11-10 20:59

Интересувам се от място, където може да ми бъде отпечатано изображение 50х70см и после да го сложа на СВЕТЕЩАТА рамка, която онзи ден ми подариха. Чудех се какъв трябва да е материала и дали не е твърде скъпо? Никога не съм печатал на друго, освен на фотопринтер и нямам никакви идеи къде да отида.
Осветлението на рамката не е силно, но в гадно синкаво и не грее, ако това има значение :)

Ще съм благодарен на всички, споделили ЛИЧЕН опит.
София.
Благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: Печат 50х70 см ?
Автор: shsphoto   
Дата:   08-11-10 21:59

Този размер може да се от печати и на широкоформатен фото-принтер, не знам какви материали точно поддържат но може да провериш.
Виж моята тема и връзките в нея - https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=1257417&t=1257417

Автор: asahi   
Дата:   08-11-10 22:02

Материалът, на който се отпечатва това произведение, на жаргон се нарича беклит, беклайт или фолио за задно засветяване. Може да е самозалепващо или не. Изображението трябва да се подготви по по-особен начин - да не е "изгоряло" при засветяване, да не изглежда тъмно при насрещно осветяване, да не се променят цветовете много при осветяване с различна по цветна температура светлина.

Автор: nik1   
Дата:   09-11-10 09:51

Имаш ЛС

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »