Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 някой с nikkor 18-55 VR ?
Автор: f-act   
Дата:   04-11-10 23:03

Привет!
Моля за услуга някой колега, който има въпросния обектив. Целта ми е да направя пробен тест със същият обектив, друга бройка, която продадох, но се оказа, че не е читав, няма рязкост по краищата на кадъра. В момента е в мене отново и искам да разбера къде е проблема за да знам как да процедирам.
Става дума за буквално 10 минути, което си е една бира време в парка(разбира се от мен бирата). [beer]
За да не задръстваме форума с тази тема, моля ако някой се отзове да пише лс или направо да ми звънне на 0898 66 10 76.
Става дума за София, удобно ми е през седмицата в центъра.

Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: някой с nikkor 18-55 VR ?
Автор: cicomanco   
Дата:   05-11-10 09:33

Тва е адски рядък обектив , но се надявам все някой да е успял да полчи одобрение за заем и да се е сдобил с него!
Преди да ти даде да го пипнеш имай предвид че се попълват едно тесте застраховки и запис на заповед!
Не прави резки движения по посока на бодигардовете!
Табелата за стрелба без предупреждение е на гърба на отворената врата!
Ако оцелееш - сподели впечатления![smilie24]
Успех и късмет!!
(ще ти трябва по много и от двете!)

Автор: ninikolov   
Дата:   05-11-10 10:00

Защо не отидеш в някой от магазините на Фотосинтезис или Фотопавилион. Едва ли ще ти откажат няколко пробни кадъра точно пък с 18-55. Пък и ще е чисто нов и ще имаш реална база за сравнение. Ако тестваш с ползван, какво ти гарантира, че и той няма да е проблемен и/или амортизиран. Не че е толкова калпав, но все пак всичко е пластмасово в него и определено не е вечен.

Автор: f-act   
Дата:   05-11-10 15:41

Ники [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »