Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Розовеещи снимки
Автор: naeg   
Дата:   02-12-10 07:47

Здравейте,
след преинсталацията на компютъра ми се сблъсках с един проблем. По време на обработка на RAW файловете в Lightroom снимките ми изглеждат добре, но когато ги експортна, при преглед те розовеят. Същия е проблема и когато обработвам снимки в Photoshop. Когато включа Proof color>monitor, снимките розовеят
Как да оправя този проблем? Искам, когато разглеждам снимките, те да изглеждат така както са в Lightroom.

П.П. - Мониторът ми е калибриран и по подразбиране е поставен ICC профила от калибрацията

Успех на всички

Отговори на това съобщение
 Re: Розовеещи снимки
Автор: compur   
Дата:   02-12-10 09:39

Google и търсачката във форума ще решат твоите проблеми! Вервай им! [beer]

Автор: surg   
Дата:   02-12-10 12:44

за начало ако си с Уин 7, иди в нстройки на цветовете, избери на 2-3 места ресет или дефолт, и пробвай пак....

Автор: naeg   
Дата:   02-12-10 12:57

compur написа:
> Google и търсачката във форума ще решат твоите проблеми! Вервай
> им! [beer]

И в Google и тук търсих, но не намерих тема свързана с този проблем.

Автор: da_durty   
Дата:   02-12-10 13:27

naeg, ако използваш вградения в уина viewer е нормално, и при мен се получаваше така, само че зеленееха. При ъплоуд, при преглед с нещо друго си бяха ОК, но с вградения зеленееха. Та сложи си някой по-добър viewer - ACDSee IrfanView или нещо такова, освен всичко друго имат и доста допълнителни функции

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »