Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Frontier 330 в София ?
Автор: emo99   
Дата:   26-06-10 22:58

Здравейте ! Искам да попитам дали някой форумец има тази(или следващият модел) машина, за да копирам малко снимки .

Отговори на това съобщение
 Re: Frontier 330 в София ?
Автор: pefoto01   
Дата:   26-06-10 23:49

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   27-06-10 00:44

......Венчо работи с високи цени .

Дата:   27-06-10 00:47

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: kadar   
Дата:   27-06-10 00:55

и аз да питам какво значи високи цени ?

Дата:   27-06-10 01:00

И Фототехника и Фуджи център работят на по-ниски цени от него. Този човек май мисли, че е само той в София.Още когато имаше Коника цените му бяха високи, но щом има кой да дава ...Големите риби ще изядат малките .А той е малка рибка.Въпрос на време.[shtrak]

Дата:   27-06-10 01:03

kadar -разликата е 100 % в цените.Невероятно,но факт.

Дата:   27-06-10 01:08

Дата:   27-06-10 01:24

Преди 10-тина години и на мен ми объркаха поръчка.От тогава не съм ходил там.Онзи ден минах, защото клиент поиска по-ниска цена, а и тук имаше тема за него, че правил отстъпки. Да, ама не ! Когато му казах на каква цена копират другите.....той ми каза, че толко му струва само хартията. Явно много малко хартия купува , за да му я продават на такава висока цена или мисли, че съм го излъгал [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] .
......А кописката не беше чувала и за Хромирата .[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   27-06-10 01:40

Дата:   27-06-10 01:54

Беше младо момиче.Фуджи център - там май са най-ниските цени .20х30 е под 2 лева.За плакати -Вертикал7, но това е мое мнение.Виж и при Деков, но неговите цени незная.

Дата:   27-06-10 01:58

Дата:   27-06-10 02:05

Ми пусни си няколко проби в различни ателиета, за да видиш разликата.Аз преди 20 години така направих.[shtrak]

Дата:   27-06-10 02:08

Автор: asahi   
Дата:   27-06-10 09:26

Хем да е с ниска цена, хем да е последен модел машина, хем да нямам лоши спомени от преди 10 или 20 години. Е те такова животно нема.

Ако някой те кефи като обслужване, качество, срокове - остави му повече пари, че да не изчезне в блатото на посредствеността.

Дата:   27-06-10 10:27

Има такова животно ,Асахи ! Има ! И то в София.... и е с много пипала. А ако зависеше от мен щях да им оставям повече пари.....ама клиентите станаха нещо много капризни и гледам как да им угодя, за да ги задържа . И затова съм принуден да търся по-ниска цена.[shtrak]

Автор: modiliani   
Дата:   27-06-10 10:30

Емо - мога да ти кажа само едно!
С това си отношение и парадиране - "че си велик фотограф" мисля, че не само нашето фото няма да ти изкопира снимки на по-тънка цена, а и всяко следващо в което стъшиш - с подобна дързост!!!
Не само отношението ти не е колегиално, но и просто като човешка постъпка и поведение!![smilie23]

Автор: modiliani   
Дата:   27-06-10 10:33

А нека някой от колегите кописти или които притежават студиа да кажат кой от тях би пуснал снимки 15х21 за 0.25 ст. или 0.30!
При това 200 бр?? Това е подиграфка - усещаш ли се?

Дата:   27-06-10 10:59

Лошото е че не се усеща ........
Но има и хора с лабове които пък съвсем не се усещат......и правят меко казано велики глупости, като си свалят гащите за едно няма нищо!
Какви са тия ниски цени и кой има нужда от тях ?
И докога ще се намалят цени "за колеги" и доколко ?
Аз си мисля че който иска ниски цени , да си купи едно Фронтиерче , да си го инсталира в хола до секцията и да си копира колкото си иска :)
Поне така няма да обикаля по студията, няма да търси ниски цени,няма да уговаря хора да го чакат вечер до късно по студиата да му подържат включена машина , климатик,персонал и т.н и т.н. ......

Дата:   27-06-10 11:01

modiliani -не съм казал, че съм велик .КЛИЕНТА за мене е велик ! А той иска все по-ниски цени.И грешиш, че няма ателиета с ниски цени.И не те подигравам.Влез в сайта на Фототехника или Фуджи и виж хората на какви цени копират.И аз не вярвах, но е факт. А аз копирам над 1000 сники месечно и плащам на други тарифи.И кой не е колегиален-аз или ти, който имаш надценка от 100% ?! Твоето си е направо обирджийство [smilie23] , но щом има балами да дават по 0.85 лева за 15х21 -нека дават.Аз се стремя към максимата- По добре 5% от нещо ,отколкото 95% от нищо.Има полза от това![shtrak]

Дата:   27-06-10 11:08

0,85 за 15/21 ????
При нас 15/21 е 1,50 [smile]

Дата:   27-06-10 11:17

kadar - малко си противоречиш. Хем не се усещам, хем и лабовете не се усещат.Истината е, че Вие не се усещате, но ще го разберете късно. Знаеш ли една клиентка ме попита за колко ще и копирам 100 снимки 10х15 .Казах и около 0,25 лева(на мен ги копират по 0,22 лева).При което тя ми каза, че ще си ги копира на 0,15 лева и куриер ще и ги донесе до вратата.Почувствах се неловко, че съм дал такава висока цена и клиентката ме е помислила за мушеник.Проверих в нета и видях, че е права........

kadar-това за фронтиер в хола си го мислех, но веднага се отказах, защото няма да мога да дам такива цени, на който копират Големите .Конкуренцията е голяма, а клиентите стават все по-малко. Дори някои вече не вадят снимки на хартия , а си ги гледат на компютъра.

Дата:   27-06-10 11:26

Автор: kadar
Дата: 27-06-10 11:08

0,85 за 15/21 ????
При нас 15/21 е 1,50 [smile]

Немам думи !

Дата:   27-06-10 11:28

Ами да :) Значи пак опираме до ниските цени които се дават от хора с лабове :)
Кой дава 0,15 за 10/15 ??? и защо го прави ?
А и какво печели ???
А де ?
Ако цените са нормани за всички , няма да се червиш пред клиентите :)
Аз лично не мога да вдяна, защо е необходимо да се дават по ниски цени на "колеги" при условие че за тях снимката струва точно толкова колкото и за чичо Танас от Горубляне :)

С какво чичо Танас е по глупав , че да плаща повече за едно и също нещо ?

Хм..............

Автор: aliengg   
Дата:   27-06-10 11:30

"И първия срещнат циганин ще ти продаде евтино. Бате, дай 5 лева за тоя нож! Айде, за три, че ти го дам! Бате, айде за левче, бе. Бате, за 50 стотинки ти го давам, бе бате!" - цитат. Пък и житейско наблюдение...

emo99, и в МакДоналдс е скъпо, но е безупречно...[smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »