Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 поредната глупава тема за рейтинги
Автор: KiIIeR   
Дата:   09-05-10 23:54

сега.. да не ме разберете само погрешно..
не съм за рейтинги и т.н. мина ми мерака отдавна, обаче имам мерак да пускам за гласуване повече снимки вместо 2 и това пък е пряко свързано с рейтинга от всемогъщите Бта

сорри обаче мисля, че тази система е наработеща. мое мнение. може да не се съгласявате. просто имам усещането, че заради този глупав Б рейтинг има много фотографи, които остават с 2 снимки на 5дена.

Тоест на всички им е ясно, че колкото повече приятели имаш Б, толкова повече ще ти бъде оценена снимката от тях. Отделно се е създала група, която не допуска други до себе си.

Тоест не разбирам защо качването на 2-3 снимки и 4ри в последствие се дава, като определен брой Б гласуват за снимката ти.

просто, за мен лично ми се губи цялото желание да качвам каквито и да е кадри тук.
сигурно има и други, които мислят като мен но не пускат подобен род теми,, да не бъдат оплюти..

Еми ето ви тема за разсъждения.. стара и до болка позната.
 Re: поредната глупава тема за рейтинги
Автор: esc   
Дата:   10-05-10 00:02

Предлагам 4т.Б за две бири...[smilie18]

Публикацията е редактирана (10-05-10 00:07)
Автор: tonevjr   
Дата:   10-05-10 00:04

Хора много и всякакви.
Аз лично имам право на 4 снимки,но пускам 1 на няколко месеца или ако ми прещъка нещо.Тук фотография не показвам от много време.Просто снимките които правя са по-интересни в контекст или поне няколко,не съм толкова добър,че с един кадър да си кажа всичко.[smile]
Квотата от 4 снимки,ако снимаш и пускаш редовно се стига много лесно и е не да наказва авторите,а да държи някакво ниво на сайта,защото той започна да става доста голям.

Сега като се замисля,преди години колко се дразнех и аз на рейтинги и ограничения.Колко пъти си виках,повече няма да качвам тук и в крайна сметка все се мотивирах и така докато не стигнах до горе...после ме разжалваха[smilie5] та пак на ново и така,благодарение на форума направих една камара хубави снимки.Както и много други автори,повечето и те вече не пускат тук...просто след определено време писва и я няма тръпката.ФФ[smilie24]
Автор: vgramatikov   
Дата:   10-05-10 00:06

1.Един много добър фотограф трудно ще има производителност повече от 10-на много добри кадъра на месец.

2.Лично аз имам само един приятел с рейтинг Б

3.Качването на повече снимки няма да промени качеството им.

4.Нямаш желание да качваш кадри ,а искаш да можеш да качваш повече снимки на седмица.
Тоест нямаш качество а искаш количество?
Противоречиш си.

5.В тезата ти няма дори нищожна истина от което произтича ,че проблема е изцяло във теб.
Неможеш да снимаш ,нямаш рейтинг,нямаш право да качваш повече от 2 снимки на седмица.

Системата е създадена за това за може форума да не се пълни със слаби снимки на автори акто теб.

Тоест ако искаш нещо да се промени се постарай.

Темата е стара и до болка позната ,защото слабите автори като теб чудейки се къде е проблема не престават да публикуват такива недомислици всеки месец.

Надявам се отговара да е бил поучителен.
Дата:   10-05-10 00:11

ПД, в точка 3 много грешиш...на момента може и да не променя,ама в период от няколко години,ако човек снима много нещата изглеждат по друг начин.
Това е като да свириш инструмент...и без талант можеш да се научиш с много усилие и да свириш добре...виж ако имаш талант-пътя е много по-къс и стигаш много по-далеч.
В този ред на мисли,не се нахвърляй на авотора на темата,че е слаб фотограф!

Публикацията е редактирана (10-05-10 00:11)
Автор: vgramatikov   
Дата:   10-05-10 00:14

Всеки може да снима колкото иска аз говоря за ъплоадването на снимки.Сверявай най-добрите си кадри.Това е фотографски форум за качване на голям брой си има други сайтове с друго ествество.
Дата:   10-05-10 00:19

Админите преди години изтърваха момента в който да спрат сайта от това да се превърне в място за лични албуми и да остане само наистина добрата фотография.Не знам също дали въобще са си го поставяли за цел де.Вече има други бг сайтове,където има наистина само отбрана фотография,тук отдавна еее...Рейтинга е единственото средство,което отделя по-стойностните неща,да можем да им се радваме.Ама и това вече малко мисля...
Дата:   10-05-10 00:21

Пд, имах предвид,че преди ФФ още беше място,което изграждаше фотографи.Наистина беше общество от хора,които се интересуваха от това,сега просто е "пренаселен" и това не може да се случи,дори човек да има желанието.
Автор: next_time   
Дата:   10-05-10 00:22

ПД

Направо не мога да те позная.

Мисля че ако сега видиш какво пишеше при появяването си в този форум .... както и тогава ти казах - ще пожелаеш да не си писал тогава.[beer]
Автор: Mec   
Дата:   10-05-10 00:23

Какво гласуване бе, от кого [smilie11]
Дата:   10-05-10 00:24

Да и Мес е прав![smilie5] Преди гласувах редовно,а сега не знам дали тази година въобще съм я вършил тази дейност![smilie18]
Автор: Kanonir   
Дата:   10-05-10 00:26

100
...

....чекай да преваря сичките [smilie5]
Автор: minolta9   
Дата:   10-05-10 00:27

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: gecata   
Дата:   10-05-10 00:39

Прав си! Темата е глупава, а разсъжденията ти още по глупави. За сметка на това имаш някои хубави снимки....
Автор: hammer73   
Дата:   10-05-10 00:42

пд купил си един телеобектиффф и снима врап4ета и гол9мата работа.аман от кухи лейки.
Дата:   10-05-10 00:42

Еййй,каноир как ме изпревари само за малко!Тюх.[smilie18]
Айде лека ви нощ и не се коркайте на рейтинга...имам снимка с 14Б,която е ходила на изложба,така че рейтинга няма нищо общо с реалността![smilie18] [ezik] [shtrak]
Автор: asahi   
Дата:   10-05-10 00:47

Я, незатворена тема?

ПД, поумнявяш [smilie24]
Автор: Mec   
Дата:   10-05-10 01:04

Я гласувайте тука на темата за това

http://img219.imageshack.us/img219/9695/ezik.jpg

пресно от днес [smilie5]

Хайде, кой колко точки дава ?
Автор: Kanonir   
Дата:   10-05-10 01:08

не са вижда пресното.... много отпред си я хванал
Автор: admin   
Дата:   10-05-10 07:32

Това колко снимки имате право да пускате, зависи само от самите вас.
Авторът на темата има 5-6 снимки за последните 2-3 месеца, за какви 4 на 5 дни говори?
Ако му трябват 4 на 5 дни, ще си ги постигне, стига да иска, защото може.
Не става само с мерак, чакане и жалване, трябва и снимане все пак.
Това за групата, която не допускала други е абсолютно невярно и факта, че постоянно от представяне някой нов автор минава 100Б е показателен.
Темата е изчерпана.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена