Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 canon SX1 или G11
Автор: ittv   
Дата:   17-03-10 11:17

Здравейте,

мой приятел се чуди кой от двата апарата да си купи, тъй като не снимам с Канон, и почти не им следя апаратите, се надявам някой да даде съвет, повече ме интересува такива, които споделят лични впечатления от опит, добре ще е да споделите и снимки :)

Що се отнася до сухи сравнения и графики в нета и аз мога да ги видя, интересува ме на практика как седят нещата :)

Благодаря предварително [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: canon SX1 или G11
Автор: skodi   
Дата:   17-03-10 12:02

Твоя приятел с SX1 ще може да снима птички и п*чки от по голямо разстояние, а със G11 ще може да снима всичко останало, но по качествено! [shtrak]

Автор: ittv   
Дата:   17-03-10 12:48

мерси за мнението, това е ясно от едно просто сравнение, което както съм писал и сам видях, на мен ми трябва ми трябва ако някой ползва някое от апаратчетата да изкаже мнение, ако може да покаже снимки, при по-контрастни условия, при кофти светлина и т.н. гледам Г11 е със значително по-голяма матрица, усеща ли се това, как е с динамиката и т.н. това ме интересува, а не птичките и и пичките, ако ми каже, че иска да снима птички, не бих казал, че апарат от този клас е приложим като цяло, ама това е една друга тема.

Та оставам отворен за по-сериозни мнения и аргументи :) [beer]

Публикацията е редактирана (17-03-10 12:53)

Автор: gam3ra   
Дата:   17-03-10 13:18

Няма място за сравнение, G11 ще вади много по-качестсвена картина откъм детайл, динамика и шум.
SX1 е тумбак, до колкото знам има добро видео и дотам.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »