Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Т'ва не зависи ли и от качеството на снимката? Ако е от някой спунерка 14мпкс няма да стигнат според мен, а съм виждал реклама 3х2 м. правена с 350д -6мпкс. Относително е.
30dpi в реалния размер на билборда е напълно достатъчно за правилното му възприемане от 5-10 метра. Увеличаването на резолюцията не води до по-добро възприемане, даже обратно.
По-добре помисли как да снимаш обекта, че да стои добре на билборд и да се възприема еднозначно от движеща се кола.
tbby е прав за 35 дпи, но ако още се съмняваш виж изискванията на фирмите за печат на външна реклама - повечето ги имат на сайтовете си.
Билбордите са направени да се гледат от поне 7-8 метра разстояние, затова няма нужда от 300 дпи, както снимките в албума ти.
с 400д си перфектен за билборд, обърни внимание на това което asahi ти е писал. Мисли за самата снимка, не за мегапикселите.
Съвсем наскоро гледах билборд, със снимка която съм подготвял, да е стигнала за 10-15дпи. Непредубеден човек не може да го види това гледайки билборда.