Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съвет за е-бей.
Автор: канювигй   
Дата:   27-06-09 16:10

Бих искал съвет за една оферта от Е-бей.
Отнася се за това дали посочената оферта е сериозна.
Моля човек който разбира и има опит с
покупките да ми пише на лични.
С благодарност.
Поздрав!

Отговори на това съобщение
 Re: Съвет за е-бей.
Автор: GenaDP   
Дата:   27-06-09 16:48

Пак някой е решил да си вземе 5D за 1000лв. [smilie18]

Автор: канювигй   
Дата:   27-06-09 17:31

Г-н ГенаДП не за 1000лв дори и за 1 000 000 виетнамски донги не го бих взел.

Ако имате да кажете нещо сериозно го кажете.
Влизам във форума за малко,нямам необходимото време за чаткане.Надявам се да получа съвет.
www.ebay.co.uk
- sony camcorder - recording
format HDV и MiniDV -
Има няколко модела Sony fx-1,от който проявявам интерес към Sony FX-1e /Pal/ с начална цена 950 паунда.
Благодаря!

Автор: toc   
Дата:   27-06-09 17:32

Гледай продавача да е Power Seller и да има положителен feedback близък до 100%. Разбира се трябва да доставя и до България [smilie24]

Публикацията е редактирана (27-06-09 17:33)

Автор: puh2303   
Дата:   28-06-09 20:34

Аз лично много пазарувам от е-бей,очарован съм от бързината и доставките на техника от Китай и Хонг Конг.Имай предвид, че ако цената е няколко пъти по-ниска, най-вероятни става въпрос за имитация/примерно така стои въпроса със сенниците/, но продавачите са коректни и казват, че това примерно не е оригинала.Внимавай с цената защото при цена над 200 долара на нашата митница могат да ти поискат мито и ДДС.Това се оправя чрез кореспонденция с продавача и ако е възможно ти декларират ниска цена около 100 долара примерно,но някой продавачи отказват да декларират по-ниска цена, ти обаче питай.

Автор: джъмбо   
Дата:   28-06-09 20:57

мда.... с хонког и британия никакви ядое... но щатско.... вече съм отписал 2 пратки от тази страна [smilie23]

Автор: Uve   
Дата:   30-06-09 16:05

И коя всъщност е офертата, че нещо не я видях?
Бих могъл да ти я разясня! Имам доста голям опит и дори с възтановяване на суми за покупки!
Както ти казаха горе е необходимо да огледаш добре търговеца, какво е продал, какви са отзивите, колко е продал, рейтинг и не на последно място трябва много внимателно да се чете офертата!!![beer]

Ако поръчваш:
Не приемай оферти с транспорт на федекс! ще бъдеш от е.....та страна!!!

Приемай оферти за транспорт с EMS, USPS!

Ако стоката е по-скъпа от 150 евро се налага ДДС. В такъв случай предварително се разбираш с търговеца стоката да се декларира за не повече от 180USD и за да не бие на очи да се декларира, като USED, тъй като не се знае на кого ще попаднеш в БГ.
Например, един канадски търговец ми писа, че не може да направи това с декларацията и рано, рано приключихме с пазарлъците.

Публикацията е редактирана (30-06-09 16:12)

Автор: taricate   
Дата:   30-06-09 16:08

Oще един глас 'ЗА' Хонг-Конг и Китай - сравнително бързи доставки, добри цени и добра комуникация с търговците !
И задължително през Paypal !!!

Автор: burningice   
Дата:   30-06-09 16:49

Стока от Хонг-Конг и Китай ми е пристигала по-бързо от Британия например, нищо, че последната е в Европа.

Re:
Автор: dau   
Дата:   30-06-09 16:55

Джъмбо от хонг-конг как бе? Плащаш си ДДС, като поп ли? [smilie8]

Автор: strif   
Дата:   04-07-09 15:42

Аз купувам сумати стока от ибей и никога не съм имал проблем. Продавачите са точни и ако има някакво недоразумение винаги го оправят за тяхна сметка. Ако купуваш нещо скъпо обаче от извън ЕС, ще мине през митница. Което значи, че за техника ще платиш още 20% ДДС.

Автор: puh2303   
Дата:   04-07-09 17:39

strif аз никога не съм плащал ДДС извън Европейски съюз.Майката му е да се рзбереш с продавача, да декларира малка сума,Ако продавача не иска просто няма сделка.

Автор: navy   
Дата:   04-07-09 17:49

Добре де, сега гледам Хонк Конг и Китай, значи... в първия НЯМА НИЩО за стрели, лъкове и арчери консумативи, ама нищо ! На ароу търсене ми излизат стрелички от сребро и камъни сваровски...
В Китайския ибей голяма лудница! Никъде няма преминава не на английски! А аз все още йероглифи не мога да чета...

Та ко правим ся?

Автор: джъмбо   
Дата:   04-07-09 18:03

ако стоката е ценна няма какво да се калпазаниш за ддс .... по-добре ддс и мито за 100$ отколкото 500$ назад...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »