Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фото базар - Видео техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Купувам...
Автор: kikomir   
Дата:   29-09-11 12:44

Оригинален диск pinnacle studio 12,някой ако има да пише на Л.С.

Отговори на това съобщение
 Re: Купувам...
Автор: gmir   
Дата:   29-09-11 13:02

що ти е оригинален? И ако имаш предвид бонусите са на отделен диск. Между другото сега като си платиш ти го пращат да си го изтеглиш от нета.

Автор: kikomir   
Дата:   29-09-11 13:13

Изтеглих една от нета, но беше само за 30 дни,затова искам оригинален диск,а безплатна немога да намеря никаде.

Автор: bojiqgrym   
Дата:   29-09-11 13:16

гого.. размерите на главата не показват умствения багаж и при теб това е видно.. човека търси законен пинакъл а ти сега започна да го разпитваш защо му е? трябвали да ти дава отчет защо му е? защото да предположим че фотоаталието му е законно не като теб партизанин и да се крие зад мизерната си печатница.. за това му е и търси по стара версия за да му е по евтино! все ли трябва да се обеснява защо в базара? нямате ли си работа? ако имаш му продай ако нямаш дай линк от де да си купи..

Автор: gmir   
Дата:   29-09-11 14:31

eй пак като меродия си. Законно е колкото и на тебе видеозаснимането.
Знаеш ли поне какво се проверява и какви документ,че се обаждаш ?

Публикацията е редактирана (29-09-11 14:36)

Автор: pepi34   
Дата:   05-10-11 02:35

Аз ще ти отключа цялата програма, ще бачка като оригинална, ако имаш интерес, в профила ми има сайт, на него има телефона ми. После ще почеприш там по наденичка и по бира.С тая програма бачкам вече 7 година , знам всичките и бъгове.Освен това вече има 15 версия.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР