Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фото базар - Видео техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Малко помощ за камера Canon MD110
Автор: dobrifoto1   
Дата:   10-08-11 17:02

Имам малка камера Canon MD110.За прехвърляне на запис DV към компютъра/IEEE 1394/ имах кабел.Сега как да прехвърля DV сигнала към лаптопа,който вместо порт IEEE 1394,има порт HDIM ? Предварително благодаря за отговора.

Отговори на това съобщение
 Re: Малко помощ за камера Canon MD110
Автор: veb   
Дата:   10-08-11 18:28

никак - връщащ си стария компютър. HDMI e изход а не вход.

Дата:   10-08-11 18:45

Изход към LCD/LED/ TV,нали?.Компютър вече нямам.От малък град съм и трудно се намират такива специфични кабели.Имам предвид сигналът от камерата да се предаде на записващо DVD.

Автор: veb   
Дата:   10-08-11 23:30

да разбирам ли че е двд рекордер?
Ако е стандартна резолюция на запис пробвай и с чинчове но ще е малко по-зле от 1394 но за сметка на това ще има дата и час на презаписа. По-новите рекордери имат 1394 порт с който освен прехвърляне на записа е и възможно и командване на камерата .Недостатък е че няма възможност за дата и час.
Ако ползваш въобще за нещо HDMI порта включвай и изключвай при напълно изгасено едно от устройствата иначе при горещо включване гори много лесно порта на телевизора.

Дата:   12-08-11 11:58

С малко закъснение отговарям - да,ДВД рекордер.Намерих подходящ кабел.Благодаря още един път.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР