Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фото базар - Видео техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 JVC GR-DV J70 продавам
Автор: vaskoto1   
Дата:   19-02-10 23:14

камерата е доста стара.
но работи безупречно-не съм имал ядове с нея. продавам я защото не я използвам и прашасва в шкафа-а така някой може да й се радва все пак...
с касетка е, минидв. дигитална, няма външен дисплей. през окуляра може да се гледа и редактира записания материал-само звука не се възпроизвежда от самата камера.
давам я с две чисто нови батерии-на не повече от 5 цикъла са. с 4 нови касетки-разопакованата не е въртяна-само е разопакована.
пълен комплект кабели: захранващ за докинга, аудио/видео директно за телевизор, кабели от докинга към телевизор, компютър или монитор.
зарядно (също се използва за захранване на докинг стейшъна)
докинг стейшън, който позволява по лесна работа с камерата и редакция на материала на телевизор или голям монитор.
дистанционно за докинг стейшъна.
оригинално калъфче за носене.
трябва да потърся менюъла, но все си мисля че в нета, по модела ще се намери читав, ако не го открия...
давам и една по голяма чантичка-неоригинална, заедно с нея-удобна е и събира зарядното, кабели и всичко нужно за пътуване+самата камера.
цена на всичко-100лв.
не мисля че има мегдан да я коментираме-само батериите струват повече, а човек читава сапунерка фотоапарат не може да си купи за тия пари...
предпочитам купувача да я види и пипне преди да я плати, затова ако искате куриери за страната-свалям от себе си всякаква отговорност, щом не съм я предал аз, лично!
гарантирам единствено че ще опаковам всичко описано-без липси.
за контакт-0889 278 345 васко. мога да предоставя на всеки нужното му допълнително инфо при поискване.
реални снимки-тук:
http://www.vwclub.bg/~vaskoto1/JVC.zip

Отговори на това съобщение
 Re: JVC GR-DV J70 продавам
Дата:   19-02-10 23:31

ИНСТРУКЦИЯ ТУК

Дата:   22-02-10 20:34

[smilie25][smilie25]

Публикацията е редактирана (26-02-10 09:46)

Дата:   26-02-10 09:46

[smilie25]

Дата:   10-03-10 17:02

[smilie25]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР