Автор: vaskoto1
Дата: 19-02-10 23:14
камерата е доста стара.
но работи безупречно-не съм имал ядове с нея. продавам я защото не я използвам и прашасва в шкафа-а така някой може да й се радва все пак...
с касетка е, минидв. дигитална, няма външен дисплей. през окуляра може да се гледа и редактира записания материал-само звука не се възпроизвежда от самата камера.
давам я с две чисто нови батерии-на не повече от 5 цикъла са. с 4 нови касетки-разопакованата не е въртяна-само е разопакована.
пълен комплект кабели: захранващ за докинга, аудио/видео директно за телевизор, кабели от докинга към телевизор, компютър или монитор.
зарядно (също се използва за захранване на докинг стейшъна)
докинг стейшън, който позволява по лесна работа с камерата и редакция на материала на телевизор или голям монитор.
дистанционно за докинг стейшъна.
оригинално калъфче за носене.
трябва да потърся менюъла, но все си мисля че в нета, по модела ще се намери читав, ако не го открия...
давам и една по голяма чантичка-неоригинална, заедно с нея-удобна е и събира зарядното, кабели и всичко нужно за пътуване+самата камера.
цена на всичко-100лв.
не мисля че има мегдан да я коментираме-само батериите струват повече, а човек читава сапунерка фотоапарат не може да си купи за тия пари...
предпочитам купувача да я види и пипне преди да я плати, затова ако искате куриери за страната-свалям от себе си всякаква отговорност, щом не съм я предал аз, лично!
гарантирам единствено че ще опаковам всичко описано-без липси.
за контакт-0889 278 345 васко. мога да предоставя на всеки нужното му допълнително инфо при поискване.
реални снимки-тук:
http://www.vwclub.bg/~vaskoto1/JVC.zip
|
|