Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фото базар - Видео техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Panasonik M3000
Автор: bymimaz   
Дата:   16-11-10 12:59

Panasonik M3000 VHS Movie Camera NV-M3000.
Камерата е професионална в отлично техническо състояние,пълен комплект,първи
собствинник.Бонус към нея външен акумолатор

250лв е цената

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Panasonik M3000
Автор: force69   
Дата:   16-11-10 13:22

Къде се намира камерата поне 2 3 снимчици качи ,че до мен колегата се позаинтересува .

Автор: orrak   
Дата:   19-11-10 01:03

Камерата е професионална в отлично техническо състояние[smilie18] [smilie18] [smilie18]
и какво и е професионалното? стандарта?
VHS -в BG превод е: домашна видео система..и аз не знам езика им но поне това знам[smilie18] [smilie18] [smilie18] но твоята все пак е профи[smilie18]

Публикацията е редактирана (19-11-10 01:03)

Автор: tornado.66   
Дата:   28-11-10 01:32

Системата VHS/video home system/е създадена 1975 година от фирмата JVC.M matik механизъм на касетата ,12,7мм ширина на лентата,честотна лента на звука при HI-FI
20-20 000 Herza.Най-доброто на тези камери е цветовия котраст,малко камери снимат така.При малките камери качеството се компенсира с повече Мегапиксели са сметка на по тясната лента Видео 8 и ДВ касети записа е вече дигитализиран за по голямо качество и много тясна видео лента.Другата система е Super VHS,но те снимат телевизиите с тях.Има една камере на Панасоник MS4,много компактна с голямо качество,но иска Супер VHS касетки,такова видео и телевизора трябва да иам S вход иначе не можеш да видиш за какво става въпрос,но това е друга тема.Другия вариант на М 3000 е М40 тя е същата,само батерията е друга.Камерата е много добра,но нямам излишни средства.Успех.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР