Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фото базар - Видео техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Камера JVC
Автор: crazyto   
Дата:   31-10-12 14:35

Здравейте колего. Имам една питанка. Имам камера JVC GR-DVL 557E, която е използвана много малко време и само събира прах вкъщи. Искам да попитам за каква цена може да я продам долу горе защото си нямам никаква идея...
http://www.comparestoreprices.co.uk/images/jv/jvc-gr-dvl557.jpg

Мерси предварително :)

Отговори на това съобщение
 Re: Камера JVC
Автор: aron   
Дата:   01-11-12 11:08

Питането към купувачи за цена е най-неправилната форма на търговия. Ти като отидеш на магазина- да не би продавачът да те пита колко ще му платиш за дадена стока? Цената трябва да я определиш ти, а купувачите са тези дето ще решат дали да ти платят толкова, еветуално след известни преговори.
Моето мнение е, че може да искаш 200лв за камерата, но реално всичко над 100лв ще е добра сума.
Камерата е доста стар модел, това че не е ползвана много не е предимство- всички обяви в базара включват изречението:
"...която е използвана много малко време..."
Това е камера с касети MiniDV, доста голяма, с малка матрица- 1/4", под 1 Mpix, може да се ползва само като помощно средство за прехвърляне касети на компютър /ако всичко все още работи нормално/.

Re: Камера JVC
Автор: crazyto   
Дата:   01-11-12 23:21

Колега аз не съм я обявил за продан. просто питам колко може да им се вземе долу горе.. мерси все пак за отговора ти ;)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР