Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фото базар - Видео техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Продавам Видеокамера SONY-DCR-TVR12E
Автор: IvoZ   
Дата:   13-11-11 19:17

Продавам Видеокамера SONY-с проблем.
 Re: Продавам Видеокамера SONY
Дата:   13-11-11 19:20

Камерата неиска да записва.Иначе си работи продава се за 50лв комплект с батерия и зарядно.Намира се Ямбол за страната Еконт.За връзка лс или 0888 300 813

Дата:   13-11-11 19:21

Ето снимки и модел:

http://www.album.bg/ivonti/albums/175114/

Публикацията е редактирана (13-11-11 19:21)
Дата:   14-11-11 11:54

http://www.album.bg/ivonti/albums/175114/

Re: Продавам Видеокамера SONY-DCR-TVR12E
Дата:   21-12-11 08:56

Коледна цена 29лв......[beer]
Дата:   24-12-11 00:23

[shtrak]

Публикацията е редактирана (28-12-11 23:35)
Автор: germon   
Дата:   28-12-11 17:32

ВНИМАНИЕ , НЕКОРЕКТЕН ПРОДАВАЧ !
Дата:   28-12-11 22:04

Автор: germon
Дата: 28-12-11 17:32

ВНИМАНИЕ , НЕКОРЕКТЕН ПРОДАВАЧ

Господи прости му, той не е виновен ,дано изтрезнее след нова година [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Дата:   29-12-11 09:38

Вече изтрезнях ! Опитай пак !
Дата:   29-12-11 09:40

http://prodavalnik.com/prodavam-metalni-tubi-10-i-20l-i3244115
Дата:   29-12-11 09:42

Прати ми тази ,ще я взема веднага ,ще я напълня с ракия ?! Има и други хубави неща ....
Автор: Pep4eto   
Дата:   29-12-11 13:30

Автор: germon
Дата: 28-12-11 17:32

ВНИМАНИЕ , НЕКОРЕКТЕН ПРОДАВАЧ

Аз като гледам какво си писал за IvoZ ,съм сигурна ,че не си изтрезнял.[smilie10]

Автор: mezzo   
Дата:   29-12-11 14:07

EEEEE обесихте човека на въжето и пианица го изкарахте. Търпях, търпях да не се обадя, но прекалявате. Някои хора едно, че не са коректни в продажбата си ами отгоре на това и обиждат неоснователно.
Камерата не може и да плейва дава грешка 31:30 или нещо от сорта т.е смяна на механика. Въпросния колега ми се обади и аз също установих дефекта и се обадих лично на IVOZ и му казах, че не става за нищо тая камера, а той каза че не знаел нищо за това. Така че ИВО, ако беше коректен би се извинил и върнал разходите по пранспорта на ГЕРМОН , а не да го плюе и злепоставя неоснователно пред другите. Така че продавача си е виновен а не купувача. Струва ли си да се лъже човек за 29лв. [smilie2] ???????

Автор: Vertu   
Дата:   29-12-11 14:42

mezzo ,ти в кой свят живееш ? Не виждаш ли цената, ти детска играчка ли купуваш?Какво всъщност очаквате за такива пари да ви даде човека .Нагли до безкрай...[smilie2]
Дата:   29-12-11 15:48

Сега пък аз ли излезнах виновен, че защитих човека. Значи по твоите думи трябва всички да се лъжем така ли? Кво значи за тия пари....за тия пари да пише, че се продава за части и нищо не работи , а пък хората да си правят сметка дали да купуват или не. В едно си прав "нагли до безкрай"

Публикацията е редактирана (29-12-11 16:21)
Дата:   29-12-11 17:11

Благодаря mezzo за подкрепата ,но смятам ,че няма нужда повече от коментари !Просто исках да предупредя ,че въпросния колега ЛЪЖЕ !В случая цената няма значение ,важното е ,че се опита да ме излъже -сега мен за 29 лева ,утре може да излъже друг за 2900-въпрос на възпитание ,морал и принципи .Всеки може да си направи извод ,без да е необходим коментар. А това което се е коментирало по темата ,мен лично ме кара да се замисля за това колко трябва да бъде предпазлив човек по принцип .И наистина ,понеже беше намесен,нека Господ да ми прости,но не за предполагаемото пиянство ,а за моите грехове ,които са си мои и за които смятам ,че аз трябва да искам прошка .
Дата:   29-12-11 19:03

Така виждам ,че темата ми започна да става интересна ...утре когато камерата се върне при мен ще ви докажа кой крив ,кой прав .Само ще помоля някой колега да качи клипа който ще заснема и ще удостовери, че камерата плаива,(и наистина Меззо не съм тествал дали превътра напред или на зад само сложих касета и тя си тръгна повървя 2-3 минути и така)понеже не знам как и нямам регистрации във форуми и саитове където мога да кача клипа.А всичко останало казано по мой адрес от сорта: ЛЪЖЕЦ...НЕКОРЕКТЕН или там каквито и да е лаишки думи не смятам да комнетриам . Сигурен съм че в Пловдив има достатъчно добри лекари(психиатри) ,които могат да ви помогнат колеги.Аз за съжаление немога и не смятам да се занимавам с вас .И весело посрещане на новата година [smilie21] И искам да благодаря на колегите които са имали удовоствието да комуникират с мен и имат друго мнение за мен .[smile]

Дата:   29-12-11 23:01

Абе ти си бил голям циркаджия... ужас ! [smilie18] [smilie18] [smilie18] Айде със здраве да си я ползваш и да не забравиш за клипа ? Само че ще ти излезе много скъп тоя клип, ако го направиш с тая камера, защото ремонта и е 280лв. Пътните Ямбол - София не ти ги смятам. И да не пропуснеш психиатрията, но гледай да не си пил преди преглед, че ще объркаш лекаря с правилната диагноза.[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   30-12-11 08:48

Колега Mezzo не искам да вярвам,че си толкова тъп колкото поста ти по горе.Как ще запише клипа с тази камера? [smilie18] Тук явно има доста полуидиоти които вместо да си гледат сапунките по телевизията,се изявяват тук.Моля ви намерете си друго занимание.И весело посрещане на Новата Година[shtrak] (ама тя за такива като вас си е весела 365 дни[smilie3] )
Дата:   30-12-11 09:57

Опаааа... Лъжата вече лъсна ! Камерката не записвала ,а пък господин IvoZ ще прави клип !? ,,Колега" Vertu, що не я купиш въпросната играчка и не я подариш на накой малчуган да си я разглобява - тъкмо ще спестиш пари за новогодишен подарък ! А по отношение на квалификацията ти за mezzo ,по -скоро се отнася за теб ,по простата причина ,че или не можеш да четеш и някой ти обяснява за какво иде реч ...или си с някаква диагноза или си самия IvoZ ?
Дата:   30-12-11 11:06

Оффф още един полуидиот ти [smilie5]Тук колегата ясно е написал:
Автор: IvoZ
Дата: 13-11-11 19:20

Камерата неиска да записва.Иначе си работи продава се за 50лв комплект с батерия и зарядно.Намира се Ямбол за страната Еконт.За връзка лс или 0888 300 813

Айде пускай и ти телевизора,че дързост и карасота почна[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Дата:   30-12-11 11:54

Така здравейте колеги които ме защитихте и цитирам:(полуидоти)които продължавате да сипете идиотщини за мен.Направих си труда (въпреки че на луди не е добре да се удисва)но само за да защитя името си в този форум и направих това за вас преди малко.Дерзайте... и ако имате достойнсво и чест за извинения приемам 7 дни в седмицата 24 ч. [smilie3] И моля ви не си забравяйте хаповете[smilie18] [smilie18] [smilie18]

http://vbox7.com/play:714257a061

Дата:   30-12-11 12:48

Отворко продължаваш да бъдеш нагъл. Камерата работи след рестарт. В момента който пренавиеш касетата и дава ERROR и спира и да плейва и блокира нацяло. Пак мъчиш да заблудиш някой. По този начин с обиди и селски кукерски тарикатлъци не можеш да изчистиш името си. Най-много да си намериш майстора някъде. Повече с простотии не ми се занимава! Ти като не се извиняваш - дано Господ ти прости! Аз приключих!
Весели празници на всички коректни съфорумци!

Публикацията е редактирана (30-12-11 12:49)
Автор: Miro__Slav   
Дата:   30-12-11 13:07

Смяна на механика решава проблема [smilie21] А колко струва самата механика и труда е друга тема. Във всеки случай неколкократно надвишава 50 лв. Пардон 29 лв.

Публикацията е редактирана (30-12-11 13:11)
Автор: Pep4eto   
Дата:   30-12-11 13:47

Автор: mezzо

Нагъл и жалък си.Престани не те ли е срам?[smilie23]
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.