Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фото базар - Видео техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 софтуер за JVC everio GZ-HD3E
Автор: amebatata   
Дата:   27-10-11 10:24

Ще съм благодарен, ако някой има диска със софтуера за камера JVC Everio GZ-HD3E. Имам я отскоро, но ми я дадоха без диска, затова трудно може да прехвърлям HDV.

Отговори на това съобщение
 Re: софтуер за JVC everio GZ-HD3E
Автор: scorost   
Дата:   27-10-11 10:49

Мога да ти презапиша оригиналния и да си го вземеш от мен, но чак на 3 ноември...

Автор: playan   
Дата:   27-10-11 12:49

А всъщност за какъв тип прехвърляне става въпрос, когато през USB заснетият материал се трансферира към РС без нуждата от софтуерния диск?

Дата:   27-10-11 12:51

Файловете се записват с разширение .tod. Програмката ги конвертира сама като .mpg в момента на отваряне. При всички JVC-та от серия HD е така...

Автор: playan   
Дата:   27-10-11 16:08

Съвременните програми за видео обработка отварят .tod без каквато и да е нужда от предварително конвертиране, да не говорим че само с преименуване на разширението от tod към mpg, mts и др. ефектът е същият! Всъщност освен HD3 не знам друг модел от серията, който да записва само в .tod, може би HD6 да е така...

Дата:   27-10-11 17:24

Абсолютно съгласен, но аз например съм "на течение" и всеки момент могат да дойдат на проверка групичка от проверяващи...За това ползвам само платен софтуер, а в дисковете на камерата има ОМ-версия на PowerDirector, която отлично се справя със задачките! А и ако имам 100 файла трябва да съм мазохист да се хвана да им сменям името един по един...! :-)
Всъщност HD7 също записва в .tod! Имам ги и двете!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР