Автор: navy
Дата: 25-06-11 15:32
Продължаваш с менторският тон.
Казах, че не знам КОГА ще направя теста и дали ще го направя изобщо. Това ти какво ще купиш 2-ра ръка си е твой проблем. Аз като продавач не съм длъжен да правя задължително каквото и да било. Давам точна информация за това, което продавам и това е. Да, картата няма никакъв проблем и това, че не правя тест си е изцяло в мой ущърб.
Но ти бързаш като ущипана госпожица да плюеш у форума, че съм некоректен продавач и виждаш ли - другите трябвало да внимават в това?
СЕГА разбирам в какво положение са се оказвали много хора, след като по една или друга причина не са успявали да отговорят, не са искали и това е в тяхно право. Обаче обиденият купувач рипа веднага да реве у форума и да плюе?
Писа ли ми в скайп? Не...
Писа ли ми ЛС във ФФ? Не...
Длъжен ли съм да поддържам комуникация на всяка цена с 55 потенциални купувача? А?
И това не е ли за моя сметка? И това прави ли ме некоректен?
Ей, ама големи гевезета станахте купувачите, ако продавача не Ви играе по свирката и веднага плюете у форума?
А знаеш ли на мене колко му пука за твоето мнение и за това дали ще пуснеш 555 теми, че съм бил измамник и мушенник тук?
Аз съм в този форум от 2003-а година.
Имал съм отношения с десетки хора тук.
Нито един не съм измамил и завлякъл с 50 стотинки.
А с много хора съм се карал и обиждал. Това си е спорт, дори и да не го разбираш...
Човек не може да разпусне петък вечер, да се понапие, да се позабавлява, трябва да стои и да следи всяка една комуникация стриктно, щото стъпи ли накриво и веднага става мушенник!
Хе хе... не съм за една видеокарта.
Не съм и по бързите и припряни неща. Света не се свършва с един тест. 5 пъти те питах от кой град си, а ти ми пишеш на шльокавица други работи. Ами не става така.
Взехте да се качвате на главата на продавачите. Клиента имал право... бил Цар. Хайде де... може, но не и при мен
Аз не съм търговец и не съм длъжен на всеки, с който говоря да продам нещо или да направя, камо ли на всяка цена да отговоря на исканията му или да одовлетворя желанията му! И понеже много държа на дадената дума, много мразя, когато някой ми слага такива в устата и ми дръжи сметка за неща, за които не съм длъжен да отговарям!
В края на краищата всичко това е за моя сметка, нали?
П.П.
Само с теб съм говорил за тази карта, нямам други купувачи, един ми предложи 50 лева на майтап, но му отказах веднага. Въпреки това не бих ти я продал. Ей така, защото не ме кефиш
Аман от самозабравили се 'клиенти'...
|
|