Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - Компютри и Лаптопи
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам дъно, охлаждане, fan controller
Автор: -EnchanteD-   
Дата:   26-03-11 12:53

Поради ъпгрейд към s AM3 продавам верните си приятели от близкото минало, а именно:

1. DFI LanParty X48-T2R

Socket 775, дъното беше с мен на националния overclock турнир 100GHz където се представи повече от достойно. Има още около половин година остатъчна гаранция. Уточнение!! Не мога да открия гаранционната карта но често се виждам с човека, от който я закупих и имам пълното му уверение, че ще съдейства при евентуални проблеми. Иначе дъното е пълен комплект - планка, UV кабели, книжка, кутия.. Снимки - утре. Цена - 100 български лева.

2. Corsair HydroH50

Една от първите по-сериозни "all-in-one" системи с водно охлаждане за процесори. Универсален блок (с разни скобички) за АМ2, АМ3, s775, s1156, s1366. Системата е хладила E7200 на 4Ghz в продължение на година, после дойде време за ъпгрейд и реших да сложа въздух. Гаранцията изтече през януари. В отлично състояние, добавил съм втори вентилатор за създаване на Push-pull принцип, което подпомага охлаждането.
Цена - 120 български лева, снимки - отново утре, заедно с дъното

3. Akasa AK-FC-06BK

3-канален fan controller, работи около половин година, но количеството на перките в кутията ми нарастна главоломно покрай преминаването към АМ3 и си взех 6-канален, при което този се явява излишен. Снимка - утре :) Цена - 15 лв.

Чудесиите се намират в София, за страната - Еконт.

Контакти - ЛС тук или в темата.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР