Автор: -EnchanteD-
Дата: 26-03-11 12:53
Поради ъпгрейд към s AM3 продавам верните си приятели от близкото минало, а именно:
1. DFI LanParty X48-T2R
Socket 775, дъното беше с мен на националния overclock турнир 100GHz където се представи повече от достойно. Има още около половин година остатъчна гаранция. Уточнение!! Не мога да открия гаранционната карта но често се виждам с човека, от който я закупих и имам пълното му уверение, че ще съдейства при евентуални проблеми. Иначе дъното е пълен комплект - планка, UV кабели, книжка, кутия.. Снимки - утре. Цена - 100 български лева.
2. Corsair HydroH50
Една от първите по-сериозни "all-in-one" системи с водно охлаждане за процесори. Универсален блок (с разни скобички) за АМ2, АМ3, s775, s1156, s1366. Системата е хладила E7200 на 4Ghz в продължение на година, после дойде време за ъпгрейд и реших да сложа въздух. Гаранцията изтече през януари. В отлично състояние, добавил съм втори вентилатор за създаване на Push-pull принцип, което подпомага охлаждането.
Цена - 120 български лева, снимки - отново утре, заедно с дъното
3. Akasa AK-FC-06BK
3-канален fan controller, работи около половин година, но количеството на перките в кутията ми нарастна главоломно покрай преминаването към АМ3 и си взех 6-канален, при което този се явява излишен. Снимка - утре :) Цена - 15 лв.
Чудесиите се намират в София, за страната - Еконт.
Контакти - ЛС тук или в темата.
|
|