Автор: ALBIREO
Дата: 01-03-11 15:04
Продавам HDD 3.5" - WD Caviar Green 1TB 64MB Cache, 7200RPM, SATA 3Gb/s
http://bit.ly/gYs69W (линкът е към 2TB диск, защото еднотерабайтовият не го открих в сайта им, а от тях го взех)
На 4-5 месеца е, с оставаща гаранция от PLESIO. Ползвам го като външен (в кутия) и не е бил включен нон стоп през това време. По-скоро е ползван няколко пъти месечно за по няколко часа.
Козметично и техническо състояние - като нов. А и гаранцията важи, все пак. Опитът ми с PLESIO показва, че възникне ли гаранционен проблем, всичко е ОК. Вече смених един външен диск при тях и нямаше ядове. Само като чуха оплакването и ми казаха "А, ясно... с тези се случва често, така че по-добре вземи нещо друго на тази стойност, за да не се върнеш пак след две седмици." :)
Намираме се в София. Няма проблем за доставки с Еконт - за сметка на купувача.
Причина за продажбата - ъпгрейд към SATA III. Мога да го продам и с кутията (евтинджос кутийка за 35 лева нова - марка Sweex, която леко повредих козметично, но иначе си работи - цена по договаряне - ако някой се интересува ще дам по-подробна информация), а може и поотделно, ако някой се интересува само от кутията за примерно 25 лева. :)
Цена - 90 лева. С кутията - 115 лева. Отстъпка за двете заедно - ако се появи клиент, ще измислим нещо. :)
Ако съм пропуснал да дам някаква информация - питайте. Тестове на диска не съм правил, но ако купувачът е от София, може да си го тества на воля преди да ми го плати. А и пак да напомня за гаранцията... :)
Пишете ми на e-mail: albireo@vstoyanov.com или ми се обаждайте на 088 683 99 05 - Владимир Стоянов.
|
|