Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - Компютри и Лаптопи
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ПРОДАДЕНИ!
Автор: ALBIREO   
Дата:   01-03-11 15:04

Продавам HDD 3.5" - WD Caviar Green 1TB 64MB Cache, 7200RPM, SATA 3Gb/s

http://bit.ly/gYs69W (линкът е към 2TB диск, защото еднотерабайтовият не го открих в сайта им, а от тях го взех)

На 4-5 месеца е, с оставаща гаранция от PLESIO. Ползвам го като външен (в кутия) и не е бил включен нон стоп през това време. По-скоро е ползван няколко пъти месечно за по няколко часа.

Козметично и техническо състояние - като нов. А и гаранцията важи, все пак. Опитът ми с PLESIO показва, че възникне ли гаранционен проблем, всичко е ОК. Вече смених един външен диск при тях и нямаше ядове. Само като чуха оплакването и ми казаха "А, ясно... с тези се случва често, така че по-добре вземи нещо друго на тази стойност, за да не се върнеш пак след две седмици." :)

Намираме се в София. Няма проблем за доставки с Еконт - за сметка на купувача.

Причина за продажбата - ъпгрейд към SATA III. Мога да го продам и с кутията (евтинджос кутийка за 35 лева нова - марка Sweex, която леко повредих козметично, но иначе си работи - цена по договаряне - ако някой се интересува ще дам по-подробна информация), а може и поотделно, ако някой се интересува само от кутията за примерно 25 лева. :)

Цена - 90 лева. С кутията - 115 лева. Отстъпка за двете заедно - ако се появи клиент, ще измислим нещо. :)

Ако съм пропуснал да дам някаква информация - питайте. Тестове на диска не съм правил, но ако купувачът е от София, може да си го тества на воля преди да ми го плати. А и пак да напомня за гаранцията... :)

Пишете ми на e-mail: albireo@vstoyanov.com или ми се обаждайте на 088 683 99 05 - Владимир Стоянов.

Отговори на това съобщение
 Re: ПРОДАВАМ: HDD 3.5" - WD Caviar Green 1TB HDD 3.5"
Автор: netLady   
Дата:   02-03-11 09:28

A Buffer колко?[smile]

Дата:   02-03-11 11:38

WD Caviar Green 1TB 64MB Cache, 7200RPM, SATA 3Gb/s

т.е. 64 MB [smilie24]

Автор: B0_   
Дата:   02-03-11 12:53

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=538593

harda 4isto nov e 110 lv. :")
малко не иска6 ли много за тия не6та sweexa kutiqta pyk e 4istno nova 36 lv nqkak si ne vyrvi vsi4ko da struva tolkova pomisli za cenata i 6te ti gi vzema i dvete ne6tica !!!

Re: ПРОДАВАМ: HDD 3.5
Дата:   02-03-11 20:12

ПРОДАДЕНИ!

Публикацията е редактирана (09-03-11 02:10)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР