Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Новият албум на Metallica...
Автор: ecobo   
Дата:   16-09-08 00:02

... е като изсмукан от пръстите - никаква музика в цялата тая гюрултия [smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: Новият албум на Metallica...
Автор: vinse   
Дата:   16-09-08 00:05

So fucking what [smilie7]

Автор: ecobo   
Дата:   16-09-08 00:13

Най-добър (за мен) си остава '91 [smilie24]

Автор: heavyrockin   
Дата:   16-09-08 09:34

Добре :)

Автор: IvoZafirov   
Дата:   16-09-08 09:42

абе слуша се що? [smilie8]
Има една две песнички дет ми аресват

Автор: ogistoev   
Дата:   16-09-08 10:38

Много по-добър от бозите след '91. Става за слушане. Доста елементи усетих от стари парчета, достатъчно твърд е - от 5-6 дни ми се върти в колата и щом още не ми е писнал, значи го одобрявам.

Re:
Автор: Synthy   
Дата:   16-09-08 10:41

не е ли крайно време да спрат да "пишат музика" ?! човек трябва и да знае кога се е изчерпал.

Автор: hash   
Дата:   16-09-08 10:52

аз в този албум за първи път усещам изчерпване. но може би просто не ми харесва.

Автор: chavdarpg   
Дата:   16-09-08 20:35

Наистина доста неща има,които звучат познато.На мен по ми напомня за Металика отпреди 91-ва,харесва ми и то доста,ама аз съм им заклет фен,така че... https://photo-forum.net/joro/emoticons/simp0064.gif

Автор: feliz   
Дата:   17-09-08 10:36

да бе да [smilie21]

Автор: sentinel   
Дата:   17-09-08 10:47

[smilie23] [smilie23] [smilie23] /лично мнение/

Автор: itilien   
Дата:   17-09-08 14:07

Албума не е крайно лош, дори има неща които ми харесват. Но наистина почти във всяка песен има моменти на заемки от предни албуми. В една от песните има моменти на прилика със една песен от ст Ангер, в друга песен има от Орион, в трета има от Фаде то блацк, в трета има от Тхе Ваит (която даже не е тяхна поначало), имаше и още едно две места които ми звучат познато.

Автор: tpechat   
Дата:   17-09-08 14:14

'84 [smilie21] [smilie24]

Автор: Pulsar   
Дата:   17-09-08 14:17

Ще го кажа с две думи:
Пълен ТА*АК е тоя албум. Заемки от Слипкнот, опити за звучене като Мешуга... Изобщо... драйфа ми се от тая баница... То бива, бива, ама те явно са станали зверски алчни...
Типичен пример, че и на запад не знаят кога да се оттеглят.
Срам ме е за хевиметъла, защото съм огромен фен от дете.

feliz /

всички ще си купят албума просто от съпорт към групата, но това никак не значи, че това е качествен продукт. Ще ги продаде само и единствено името им, качеството на музиката обаче ще ги ПРЕДАДЕ много сериозно !!

Публикацията е редактирана (17-09-08 14:19)

Автор: tpechat   
Дата:   17-09-08 14:18

е то ранната мешуга си е металица бре [smilie21]

Дата:   17-09-08 14:20

много се вживявате ми се струва [smilie8]
по-леко с ПУЛСа [smilie21]

Дата:   17-09-08 14:31

Пулсар-чо, [smilie3] Феновете са си фенове / особено истинските [smilie24] /
Това е като да ти поднесе любимата жена реално не особено вкусна храна, но понеже жената ти е любима и на теб ти се струва по-вкусно отколкото е реално / особено ако си много гладен [smilie25] /

Автор: kalahan   
Дата:   17-09-08 14:34

feliz [smilie24]

аз пък им се кефя много на песните... да тук там се чуват познати ритми, но е пренебрежимо малко [smile] но песни като The Judas Kiss, Suicide & Redemption, All Nightmare Long, ами много радват [smilie24]

Автор: Pulsar   
Дата:   17-09-08 15:00

feliz/-че

Ти ни са притисняй за пулса ми... Аз го тренирам ижидневну ша знайш [smilie18] [smilie18] [smilie18] Виж за храна ако говорим, кво предлагаш, щото за музика вече видях, че явно ще се карам с жената, която уж ми е любима, па не ми знай вкусовете...[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: itilien   
Дата:   17-09-08 15:14

Аз отдавна съм спрял да очаквам нещо качествено от металика. Освен това любимите ми групи са други:
Pain Of Salvation, Dream Theater, Ayreon.

Автор: stingray   
Дата:   17-09-08 18:16

На мен пък ми харесва [smilie7]

Автор: athom   
Дата:   17-09-08 19:59

Слаб.
Или моите изисквания/очаквания към тях са много високи.

Автор: Coincidentia   
Дата:   18-09-08 00:18

[smilie18] Разбира се, всеки има право на каквото си иска мнение, още повече когато не става въпрос за някакви точни научни факти, а изцяло за неща, които са въпрос на вкус...

Та, базирайки се на този принцип, аз също имам право да си кажа мнението за критиките към албума и то е доста сериозно формулирано - [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

Албумът е пълно бижу, абсолютна маниащинка и аз съм много доволен от него [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Определено ме радва повече от гневния, в който само някои песнички ми харесваха, докато повечето ми бяха леко по-далечни.
Сега си чувам една много готинка истинска Металика с неща, които хем са си в техен стил, хем напомнят на други техни (в което няма ама абсолютно нищо лошо!), хем и има някакви ала новости... абе, изобщо

Death Magnetic RULES https://photo-forum.net/joro/emoticons/simp0064.gif [smilie19]

Автор: gorbi   
Дата:   18-09-08 00:45

албума е убиец... колкото по го слушам толкова по ми харесва..... на 50-тото слушане направо се кефя зверски..... Фактът че има 2345678 теми за този албум в интернет е красноречив - Металика този път направиха як албум.... https://photo-forum.net/joro/emoticons/simp0064.gif

Автор: Coincidentia   
Дата:   18-09-08 00:58

gorbi, а баш, точно така [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Аз от един месец преди концерта започнах да си слушам само Металика и досега така и не мога да престана... сума ти пъти им изслушах цялата дискография, а точно този момент с новия албум - колкото повече го слушам, толкова повече му се кефя [smilie24]

А факти има бая - и темите навсякъде, включително и тук... в братските скандинавски страни, известни като най-яко метълските, вече The Day That Never Comes е сингъл номер 1 [smilie24] [smilie24] [smilie24]

А и в Америчко започваме адски силно, както преданата фенка feliz ни сподели - Mеталика с рекордни продажби на новия си албум

Не че скептиците нямат право да си казват мненията, напротив, ама има един такъв момент, който като че ли им убягва - щом някой си е фен на Металика, то би трябвало наистина да е много доволен от новия албум - Death Magnetic СИ Е ОТВСЯКЪДЕ Metallica https://photo-forum.net/joro/emoticons/simp0064.gif

И пак да използвам момента да напомня, че си имаме специална основна темичка за всичко Металично, та наминавайте натам -

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=48&i=985507&t=985507&phorum_uriauth= [smilie24] [beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.