Автор: SheLLia
Дата: 23-08-08 00:53
Отдавна се каня да ви обърна внимание на този млад "творец" - според мен бъдещ чалгописец.. за мен темата е стара, от преди 3-4 години (от тогава следя творчеството му), но ... може би ще е интересно за останалите, които не са се запознали.
Та .. момчето се казва Стилиян Георгиев - на 22 години (една прилична възраст), от Плевен и е натворило вече 359 стихотворения.
Това е последното ми мнение, относно неговите творения, което за пореден път беше изтрито от администратора (човекът оставя само положителните оценки):
Загубих си времето да прочета последните „творби” на Mr. rento и определено съм притеснена за него, че се е забъркал с жена от криминалния свят, за което привеждам доказателства:
„Крала ли си досега?!...
Не си спомняш,
но аз зная отговора
и той е ДA.”
„Убивала ли си човек?!
Е, днес го направи.”
А може би е въвлечен във финансова измама:
„Сърцето ти не приема разплащане с SMS-си.”
Къде остана романтичният, безгрижен творец, чиято дилема беше единствено на едно или на две легла да извършва полови сношения:
“Прегърнах те аз и в този час моето сърце се сля с твоето и те станаха едно, нека се любим на едно легло.”
Опасявам се, че проблемът с кучетата в София е засегнал конкретно нашият любим „Поет”:
„Откъсна моето сърце, нахрани куче,
моята душа кърпа след храна.”
Дано всичко е наред и Mr.rento да продължи да ни радва с 360-тото и 361-вото си „стихотворение” (най-малко). Дай Боже всекиму такава плодовитост!
П.П. : Препоръчавм генератора на случайни стихове като настолен сайт на Mr.rento, от който той би могъл да почерпи вдъхновение и творческа сила:
О, камъче, не умирай
Заника, небето,
Помниш ли лицето?
Бялата сметана,
Слънце и стомана
Помниш ли съдбата?
Пясъка? Брезата?
Олеле, смокиня!
Снимката е синя
Евала!!
Това е страницата му, където може да прочетете още чалго-бисери:
http://www.stihovebg.com/authors_info/author/rento/