Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Дом "Арабаджиеви" - възмутен съм!
Автор: simeon_simeonov   
Дата:   15-08-08 23:13

Не посещавайте дом "Арабаджиеви" в град Поморие [smilie23] Условията не отговарят на снимките в интернет, които са побликували собствениците. Излъгаха ни най-безцеремонно по телефона, че стаите са със собствен санитарен възел,а не е така! Гардероба в стаята ми беше пълен с дрехи и други вещи на собствениците. Отношението им към нас беше под всякаква критика [smilie9] Нямаше редовно топла вода, няма хладилник, както ни беше казано по телефона. С две думи - пълна мизерия [smilie9] Собственичката ни каза по телефона, че плажа бил на 100 метра от квартирата, а се оказа, че е на 2км [smilie9]

Отговори на това съобщение
 Re: Дом "Арабаджиеви" - възмутен съм!
Автор: kaiser.soze   
Дата:   15-08-08 23:25

тцтцтцтц, уффффффффффф [smilie2]

Автор: Amigo   
Дата:   15-08-08 23:28

[smilie5] [smilie5] какво ли не прави рекламата [smilie19] [smilie19] едва ли е едниственият случай, но може би можеш някъде да подадеш официално оплакване [cool] Вече ке има категоризация на всяка стая, която се дава "на гости" [cool]

Автор: navy   
Дата:   16-08-08 00:12

Хе хе, а вие не им ли отмъстихте подобаващо?
Толкова начини знаааам...
Щях да им циментирам цялата ВиК канализация ха ха ха, да разбиват плочки... мааа им мушеници...

Кви пари Ви взеха?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.