Автор: Lalinda
Дата: 12-08-08 20:45
Така де, и аз исках да попитам (все във връзка с това, че българките уж били най-хубавите жени по света и дори у нас), до каква възраст жената у нас се счита за българка? И в каква се превръща след това (е, изключвам емигриралите или омъжилите се за чужденци по някакви си техни съображения, най-вече паспортни).
Четейки този форум, оставам с впечатление, че хубавите българки подо 25 г. след тази възраст се превръщат (поне за тукашните мъже) в грозилища и стари чанти.
Обяснете ни/ми как е възможно това и защо никой никога не споменава тук - и не само тук - за хубави българки на възраст над цицовата (разбирай преди да са им увиснали циците)?
По повод старите чанти, да вметна, че преди 15 години в Париж си купих една чанта (струваше 1500 франка, или около 450 наши камъка), която и днес изглежда като нова... Texier, агнешка кожа, чудя се и с какви конци е шита, та е все така здрава... За същите пари си бях купила и едно кожено яке, което унгарски кучета ми разкъсаха няколко години по-късно, докато отмаряхме край една ограда в едно село на пустата... С други думи, оказа се добро вложение, формат A4, мечтата на всяка жена, която чете и пише всеки ден...
Не знам дали това е по темата, но е поучително.
Надявам се да е от полза за еxo99.
Едно време имаше едни лимонадени прахчета на име exo, по 3 ст. пликчето, сипвахме си ги на езика, кеф!
|
|