Автор: tochnia
Дата: 08-07-08 23:32
Чета по-нагоре за злоба...
Злоба например, ще е ако правя язвителен анализ на всяко написано мнение от даден човек, докато се откаже да пише или почне да обижда и го баннат
За радост не съм злобен и гледам да съм учтив дори и с хората които се старая да се натрапват навсякъде с безсмисленото си мнение..
Иначе принцесата много добре формулира нещата:
Автор: Princess_Lia
Дата: 08-07-08 22:48
Знаеш кое дразни хората, нали, Лалинда?
Дразнят ги дългите ти, обстоятелствени постове като приказка с неочакван край, чийто край наистина е неочакван, защото няма (видима) връзка с темата, която се обсъжда. Дразни ги това, че докато описваш асоциацията, която ти е хрумнала, разказваш живота си, обяснявайки ни, на нас низшите, колко много си постигнала. Сигурна съм, че е така, сигурно си прекрасен специалист, но не си единствената тука, която си разбира от работата, която има n-брой дипломи, при това издадени в чужбина, която посреща чужденци и която обикаля света, и не може да не си даваш сметка за това. Защото, ако не си даваш сметка, значи си по-глупава, отколкото си мислех.
Ако направиш постовете си малко по-концентрирани, и показваш малко повече интерес към темите и към хората в тях, а не с един-единствен (в 95% от случаите) пост да минеш като лисицата с опашката и "след мен и потоп", без значение какво ти отговарят другите, може би отношението към тебе няма да е толкова негативно. Форумът е хората.
Ако, разбира се, всичко това те интересува.
Ако не, tant pis. Езици знаеш.
За което заслужава поне едно питие по-желание
|
|