Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Пропедерастките изпълнения продължават
Автор: Amigo   
Дата:   30-06-08 14:21

(ще ме простите за израза) [cool] щото трябва да се ориентират правилно учениците, нали?! [cool] [smilie23]

В София, Пловдив и Варна - 10,5% от учениците са бисексуални

Според проучване 15% от тийнейджърите не желаят да имат хомосексуални приятели, 87,7% от учениците са хетеросексуални, а 1,8% - хомосексуални
30.06.2008
"Оглушителна тишина - случаят в моето училище" е изследване в 15 български училища, финансирано от програмата Матра КАП на холандското Министерство на външните работи.

Според резултатите 15% от българските ученици на възраст от 15 до 19 години категорично не желаят да имат хомосексуални приятели, 87,7% от учениците са хетеросексуални, 10,5% са бисексуални, а 1,8% - хомосексуални.

Анкетата е правена в 15 училища в София, Варна и Пловдив, предаде репортер на БГНЕС.

Категорично отказват да седят с хомосексуален съученик 29% от тийнейджърите, а 5% заявяват, че са готови да го тормозят, защото е гей.

35% от попитаните казват, че биха го защитили, ако това няма да им създаде проблеми.

Като цяло учениците са най-негативно настроени към травеститите и най-малко негативно към лесбийките, твърди Аксиния Генчева, изпълнителен директор на българската гей организация "Джемини".

Проектът е насочен към подобряване на училищната среда, чрез моделиране на антидискриминационно и антихомофобно отношение срещу малцинствата - етнически, по сексуална ориентация, и заради увреждания.

Обучавани са били учители, издадени са учебни материали и са дадени насоки, как да се прекрати практиката на дискриминация срещу такива ученици. Официално резултатите от проекта ще бъдат съобщени в началото на септември, когато ще бъде връчена награда за най-малко дискриминационни училища, каза Генчева.

Тя твърди, че Министерството на образованието и науката е разрешило изпълнението на проекта, но между "Джемини" и министерството няма диалог. "Надяваме се, поне да прочетат резултатите от нашето изследване", каза Генчева.

Анализ на осем учебника, по които учат гимназистите, показват, че в тях са засегнати много бегло проблемите на сексуалната ориентация, половата идентичност, както и правата на малцинствата. Ролята на майката, която е грижовна домакиня и не прави кариера, се налага още от първи клас в българското училище.

Генчева цитира и изследване на агенция "Скала", според което 15% от българите одобряват узаконяването на еднополовите бракове в Европа, 60% смятат, че в България е трудно да бъдеш хомосексуален, 42% - не желаят да имат хомосексуален приятел или колега. 46 ,7% трудно биха приели детето им да е с хомосексуална ориентация.

Временно управляващият посолството на Холандия Мартайн Елхерсма поздрави "Джемини" за организирането на Първия гей парад в събота и добави :"Тъжно е, че той трябваше да бъде охраняван от полицията."

[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re: Пропедерастките изпълнения продължават
Автор: gorbi   
Дата:   30-06-08 14:26

докторе, нова тема за караници между форумци ли се опиташ да разпалиш.... Няма ли кой да ги банне тия информационни източници от тук.....[smilie23]

Дата:   30-06-08 14:32

gorbi написа:

> докторе, нова тема за караници между форумци ли се опиташ да
> разпалиш.... Няма ли кой да ги банне тия информационни
> източници от тук.....[smilie23]

Просто показвам какво става [cool]

Автор: ejko   
Дата:   30-06-08 14:36

Амиго нали знаеш, че "10,5% от учениците са бисексуални", означава, че доста момичета се целуват с момиче горе-долу, когато е 8-ти им гимназиално напиване....!

Автор: jekopj   
Дата:   30-06-08 14:37

"...15% от българите,одобрявали узаконяването на еднополови бракове в Европа...".Как ли пък не,то 1,5% няма да се намерят да ги одобрят те 15%сънуват.[smilie23]
Ако направят проучване сред крадците,ще се окаже сигурно,че 90% от българите одобряват кражбите...следват одобрения на високите цени на парното и тока...одобрения на заплатите...одобрения на циганския рекет и т.н. и т.н.[smilie23]
Нямат срам тия нещастници...

Автор: Lalinda   
Дата:   30-06-08 14:46

"46,7% трудно биха приели детето им да е с хомосексуална ориентация."

Това означава, все пак, че има известна търпимост към проблема.

Категорично отказват да седят с хомосексуален съученик 29% от тийнейджърите, а 5% заявяват, че са готови да го тормозят, защото е гей.

35% от попитаните казват, че БИХА ГО ЗАЩИТИЛИ, ако това няма да им създаде проблеми.

Положението не е чак толкова зле, Амиго.

Май в училищата е по-добре, отколкото из форумите...
[smilie10]

Автор: Lalinda   
Дата:   30-06-08 14:52

Всъщност, педерастия означава любов с момчета, сиреч си е тип педофилия, не е точно хомосексуализъм.
[smilie3]

Наблягате повече на ераст-а, а не на пед-а в терминологията.

Бъдете по-точни в категоризациите си, господа, за да не стане някой сакатлък.

Публикацията е редактирана (30-06-08 14:53)

Дата:   30-06-08 14:54

lalinda, не си ли попадала на български и чуждестранни сайтове, където точно това се прокламира?! [cool] [smilie23]

Автор: ALBIREO   
Дата:   30-06-08 15:00

Както казах и на едно друго място във форума - аз съм ЗА това да има повече обратни мъже. По този начин ще има повече свободни жени. [smilie7] [smilie18] [beer] [shtrak]

Гейовете не ми създават абсолютно никакви проблеми със сексуалната си ориентация. Въобще не ми дреме кой мъж какво и къде си вре, стига да не ме закача, както и да не налита на дамата с която излизам.

(минутка за реклама - свободен съм за момента [smilie7] [smilie18])

Автор: heavyrockin   
Дата:   30-06-08 15:21

Албирео,
пусни си отделна тема за...Свободата:)

И бъди по-точен в категоризациите си, за да не стане някой сакатлък.[smilie18]

Автор: _alice_   
Дата:   30-06-08 15:26

еййй, побъркахте се с тези гейове [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]

цяла седмица всеки втори пост за тях [smilie23] [smilie23] [smilie23] не ви ли омръзна, дайте нещо ново [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

Дата:   30-06-08 15:29

ALBIREO не си прав. Гейовете са нелоялна конкуренция! Жените свалят гарда и след 2х100, гея внезапно става бисексуален...! Жената си мисли, че получава изключителен, неподправен комплимент, а гея получава изключителен неповторим минет! Тук идва най-кофтито- ние конфиденциалните си се прибираме сами и се чудим от къде ни е дошло...[smilie5]

Дата:   30-06-08 15:30

[smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]

коя жена точно [smilie11]

Дата:   30-06-08 15:31

коя жена точно какво?

Дата:   30-06-08 15:32

на коя жена точно ще и се случи това? в смисъл, жените са заблудени, ама не чааак толкова [smilie8] [smilie8]

Кой гей точно какво? [smilie18]

Автор: matataupa   

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Ееееежко[smilie24] [beer]

Автор: Todd   

За учениците не знам , ама управляващите и политиците са ни педераси ...щом разрешават педалски изяви !!!

Всякакви защитници на мангали , педераси,всякакви секти и други всякакви лайна ....ша ви кажа друг път кво .

[smilie7]

мдаа....измикярска работа ...

[smilie7]

Дата:   30-06-08 15:33

Тоде,
леко бе, ще ни забранят преди да сме успели да направим революция:)

Дата:   30-06-08 15:35

Ми те не са заблудени, но им се иска! Виж дори ти искаш да живееш в Уондърленд...! Питаш ме кой жени:
1. Жените, които не се разбират добре с други жени и търсят приятелство.
2. Жени, които не се разбират добре с мъжете и също търсят приятелство.
От тях изключваме жените хомофоби, част от обвързаните и прибавяме напълно празноглавите.:))))

Дата:   30-06-08 15:36

Яко свирки, а?:)

Албирео, замисли се! [smilie18]

Автор: matataupa   
Дата:   30-06-08 15:37

Жената си мисли, че получава изключителен, неподправен комплимент, а гея получава изключителен неповторим минет!

Добре, Бъръмов, добре...
ама не е добре, бе, другарю Цончев...
[smilie5] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   30-06-08 15:40

Албирео, брат..., нали виждаш на къде вървят нещата! Различните се котират, защото се рекламират! Ти с таз коса, ще се позалижеш, ще се гелосаш..., слагаш мустаците и кожения каскет, вкарваш леко финт с ръката и почваш да си чакаш минета...:))))
Да знаеш, че теорията ми не мисля, че има пукнатини, ще ти се навият. Само за пола на рибата на края на кукичката мога да сбъркам...:))))

Дата:   30-06-08 15:40

ежкооо, ми то по твоята логика, я всички мъже да се правят на гейове, че жените по им се лепят [smilie21]

п. с. аз само във виртуалния уондърленд искам да си живея ... в реалността, уондърленд не ми трябва, мерси [smilie5]

Дата:   30-06-08 15:42

е някой мъже може да не са за единия минет...! Ти пък как ни подцени:))))

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.