Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кратка почивка от виртуалния свят
Автор: Manchev   
Дата:   01-07-08 01:03

Нещо ми се е дописало, та реших да споделя с когото и да е разни неща, които ме вълнуват. След два дни ставам на 19 години по дяволите...а на 10ти ми почват кандидат-студентските изпити. Целият юли ще е много тежък. Искам да стискате палци на-

10.07
12.07
13.07
15.07
21.07
24.07

Как ще издържа си нямам още идея. :P

Точно поради тази причина малко ще се поскрия от виртуалното пространство, по принцип човек ползва именно това пространство, за да се крие от истинския свят, но случаят май не е такъв. :D Все едно де, на 4юли, като изтрезнея след рождения ден, заминавам на село където няма ГСМ, няма интернет, няма излишни индустриални шумове. Ще съм само аз, около 4-5 учебника, 2-3 сборника и няколко химикалки. Нужно ми е да направя един финален спринт преди началото на края и да си посъбера малко размътеното съзнание. Допреди пет минути си блъсках главата къде да ходя на изпити освен в софийския- дали техническия университет, дали унсс, все пак реших да послушам това, което наистина искам, и си избрах. Оттук нататък - каквото сабя покаже. Мислех си дали за 5те дни в изолация на село преди да се прибера за изпити да си взимам апарат или не. Май обаче вече не мога да ходя никъде без апарат, ще взема малкото лентово апаратче пък дори и само, за да съм спокоен , че е с мен. На 24ти ще се видим на изложба, дотогава стискайте палци и чат-пат ще минавам наоколо. :) Благодаря на всички отделили 2-3 минути да прочетат това, дори и не помня вече какво написах, не си го прочетох. Чао и доскоро. ;)

Иван

Отговори на това съобщение
 Re: Кратка почивка от виртуалния свят
Автор: heavyrockin   
Дата:   01-07-08 01:11

Иване,
макар и скрит, знам, че ще прочетеш това:)

Весело празнуване и [beer]
Купи си билет за Металика и на 25-ти след последния изпит ела да поразпуснем здраво :)

Успех [smilie24]

Публикацията е редактирана (01-07-08 01:17)

Автор: BlueHello   
Дата:   01-07-08 01:11

Учи, учи! [ezik] Вземи си хапарата, като съвсем изкукаш от зубкане да се поразсееш с нещо! Поздрави на кучетата и котките на село! После да пукажеш оценките! [ezik]

Успех и умната (ако не русата, ма след изпитите)! [smilie5]

[beer] [beer] [beer]

Автор: _bluebird_   
Дата:   01-07-08 01:15

Каквото и да правиш,
каквото и да ти се случва,
където и да си,
нека ти въври по вода!

http://www.youtube.com/watch?v=_GxG572yo7s&feature=related

[beer] [beer] [beer]

Автор: tnt   
Дата:   01-07-08 07:04

[smilie24] успех!
НЯкои сте щастливци! Ще се оттеглите в тихо кът1е да учите... Други ще се пържим у софията и пак ще учим [smilie3]

Ииииииииии весело празнуване [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: fotografinq   
Дата:   01-07-08 07:25

Палци ще ти стискаме...;)Не ти е подтиснато само те плаши неизвестното.На 19 години е нормално да се чувстваш притеснен за бъдещето си,но като гледам какво ти предстои имаш прекрасни изгледи да успееш в живота.Успех! Дерзай и горе главата!

Автор: NeDDRaG   
Дата:   01-07-08 08:27

[smilie24] [smilie24] [smilie24] Успех! Стискаме палци!

Автор: mixmike   
Дата:   01-07-08 08:30

Успех, баце[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.