Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 До варненските шофьори!
Автор: Stoychev   
Дата:   03-09-08 20:23

Май сте забравили, че пешеходецът винаги е с предимство, още повече ако е на пешеходна пътека! [smilie3]
За 4 часа престой съм чакал да мина през пешеходни пътеки сумарно около 20 минути.

Отговори на това съобщение
 Re: До варненските шофьори!
Автор: тьма   
Дата:   03-09-08 20:25

[smilie11]

Автор: hp   
Дата:   03-09-08 20:26

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: pileshtar   
Дата:   03-09-08 20:31

https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonHarp.gif

Автор: nabis   
Дата:   03-09-08 20:32

в Русе се адски толерантни [smilie24]

Автор: _bluebird_   
Дата:   03-09-08 20:33

В Пловдив също са толерантни.

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: Amigo   
Дата:   03-09-08 20:37

абе пешеходците са понякога много досадни [smilie5] [smilie5] и пресичат където им падне [cool]

Автор: pileshtar   
Дата:   03-09-08 20:37

Ние Пешеходците [smilie5]

Дата:   03-09-08 21:20

За малко да забравя - и какви са тия кафета по 2,20 лева и спрайт от 250 мл на същата цена? [smilie10]

Автор: canonio   
Дата:   03-09-08 21:25

Stoychev,
Варна може да е всичко, но в никакъв случай не е най-подходящото място за пешеходци и бедни....

Автор: canonio   
Дата:   03-09-08 21:28

И това се дължи главно на мощният летен приток от харчещи. През зимата е малко по-добре...

Автор: white   
Дата:   03-09-08 21:33

Погрешен ти е анонса колега, опитай така:
КЪМ ТУЛБУХЕНСКИТЕ/ДОБРИЧ, РАЗГРАДСКИТЕ, БАЛЧИШКИТЕ, ШУМЕНСКИТЕ, ПРОВАДИЙСКИТЕ, СИЛИСТРЕНСКИТЕ, КАВАРНЕСКИТЕ, ТЪРГОВИЩИТЕ И ВСИЧКИ СЕЛЦА И ПО-МАЛКИ ГРАДОВЕ ОТ РАЬОНА! Май сте забравили, че пешеходецът винаги е с предимство, ДОРИ И ВЪВ ВАРНА, още повече ако е на пешеходна пътека!
Да не мислиш, случайно, че тия 800 000 хиляди ЦЪК дето е станала Варна, е просто бум на размножителния период на варненци??? [smilie5]

Автор: luboar   
Дата:   03-09-08 21:37

икскюз ми .. хепиту дей ?

Автор: asahi   
Дата:   03-09-08 21:42

TX са неотразими!

Автор: SLR   
Дата:   03-09-08 21:52

Не знам за шофиорите, ама определено е един от най-скъпите градове у нас[smilie2]

1.5 лв. за бутилка вода - а нема нужда[smilie23]

Дата:   03-09-08 21:58

asahi написа:

> TX са неотразими!

Верно те са Властелините на пътя, но в последно време се забелязва добър пробив от шуменци и силистренци, които не жалят здраве и коли да развенчаят мита, че тулбухенци са Най-големите! Макар, че тулбухенци сериозно отново поведаха с едни гърди след като техния предтавител Хюсейн Нихат размаза 15 годишен ученик чакащ автобуса на спирката. Да си припомним:

Денислав загина рано сутринта на 21 март, чакайки на автобусна спирка до цветния пазар на бул. “Чаталджа“.

Ученикът от Спортното училище бе блъснат от червен Мерцедес, управляван от пияния и неправоспособен Нихат от Добрич.

По показания на свидетели, секунди преди трагедията добричлията минал през фаталното кръстовище на червено с над 100 км/ч.

Повече ТУК

Така, че ти приятелю Stoychev си просто къметлия, че все пак си успял да пресечеш, защото 15 годишния Денислав, нямаше твоя късмет!

Дата:   03-09-08 22:28

Горкото адашче! [smilie10] [smilie2]
Наистина по-добре да се изчака и при нужда да се бяга далеч от платното, отколкото да си блъснат.

Автор: den_   
Дата:   03-09-08 22:31

А най ме кефят Търновските шофьори, винаги правят път! Докато във Варна [smilie23] [smilie10] еххх еххх [smilie8]

Дата:   03-09-08 22:42

Да не говорим, че всеки си пресича където му падне, такива куриози има, на дядовци и баби дето не могат да ходят, а прескачат мантинели и заграждения...Няма да забравя, един дядо дето няколко пъти атакува оградата между двете платна, докато успее да я прескочи. Правил съм опити, и съм пресичал точно срещу катаджии на забранено за пресичане място, промъквайки се между колите, с надеждата, че някой от правораздавателните органи ще се намеси и ще ме глоби, заобикаляйки ги на метър....Ташак Бай Иване, никой не ми обръща внимание...нали няма ПТП, кво толкоз! [smilie7]

Автор: bobihot   
Дата:   03-09-08 23:12

Аз само като намаля за пешеходна пътека, отзад почват да ми свиркат, натискат, после засичат озлобени, че съм им намалил скоростта?

Автор: Lalinda   
Дата:   03-09-08 23:14

Помня, че в Габрово, стъпехме ли на пътя, шофьорите веднага спираха... още преди 30 години!
[smilie24]

Значи... в другите градове и преди не е било така, та да ни направи Габрово такова приятно впечатление...
[smilie24]

Виж, в "Дружба" дори автобусите вече не спират, ако светофарът свети ЧЕРВЕНО за тях и ЗЕЛЕНО за пешеходците... и то на "онази" пътека.
[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: miton   
Дата:   04-09-08 00:48

В Габрово са уникално дисциплинирани и пешеходците и шофьорите, често минавам оттам и този факт приятно се набива на очи[smilie24]

Автор: revolve   
Дата:   04-09-08 00:53

Пичове, Толбухин е правилното изписване, не Тулбухин.

Дата:   04-09-08 03:12

Айде още един грамотник се изнамери [smilie18] Да вземат да си направят Тема - грамотно пишещите или направо клуб, където да се събират [smilie18] Аман от умници тука[smilie23]

Автор: Надя   
Дата:   04-09-08 09:48

Мда , положението във Варна а предполагам и на много други места е отчайващо, но не само шофьорите имат вина за това а всички участници в движението и контролни органи . Аз лично , опитвайки се да спазвам правилата за движение по пътя изпитвам затруднение и в двете роли - и на пешеходец и на шофьор. Причината мога да обобщя с една дума - анархия. Голяма част от светофарите не са регулирани добре - има по 15 секунди за ляв завой който съвпада със зелената светлина на голям поток от пешеходци, при което успяват да преминат 1-2 коли на жълто-червено... и опашката почва да се изнервя... 90% от пешеходците вървят по уличното платно (защото пък тротоарите са заети от коли) или пресичат където им падне изскачайки изведнъж на платното... изобщо - пълна нетърпимост от огромна част участници в движението към спазването на правилата. Ежедневно на всеки от нас му се случва да е на крачка от инцидент на пътя или да види такава ситуация. Много пъти съм мислила какъв е изхода от това. За мен е само един макар и да не ми е приятен - камери , полицаи , глоби и така с години , докато се смени едно поколение и българинът приеме , че ако кривне от пътя някой ще му вземе пари от джоба и то не малко.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.