Автор: BlueHello
Дата: 26-03-08 19:20
Учудва ме как всеки ден хората не ме разбират! Толкова не ме разбират, че вече почвам да изкуквам и да не искам да виждам никого!
Няколко онагледени примера:
1 Член на семейството идва в стаята ми, за да ползва компютър! Казвам сега не може, след което изтъквам истинската причина - Обработвам снимки и ако стана после може да ми отшуми ентусиазмът! Отсрещният човек се нацупва и си отива! Можех да измисля куп други начини и думи, за да обясня на отсрещния, че сега не е подходящ момент, които обаче трябваше да натаманя според НЕГОВИТЕ критерии за важност!
(стихотворна вметка) -Как ме мъчи всеки ден тоз въпрос трагичен, хем да бъда откровен, хем пък и тактичен?
М?
2 Аз не мога да разбера как можеш да ги снимаш тия тъпи чушки!(примерно) Аз също не мога да разбера как можеш да обичаш спанак, но не ти се бъркам!
3 Искам да съм със себе си!
– Защо? Ма нещо сърдиш ли ми се?
(Просто искам да бъда със себе си, това е!)
4 Черпят ме с гювеч и после питат –Харесва ли ти!? Казвам –Яде се, но не обичам бамя и патладжан! След, което следват неща от сорта на колко се е старал човекът и с колко любов го е правил! НО! Аз не обичам бамя и патладжан ако ще с цялата любоффф на света да са направени! НО! Това не е личното ми отношение към човекът правил таз гадост, а отношение към самият гювеч!
Трудно ли е да се разбере!?
Как ме мъчи всеки ден тоз въпрос трагичен, хем да бъда откровен, хем пък и тактичен!
И неща от сорта на да го духат всички или абе не им обръщай фффнимание не ми помагат! Казвам истината и май никой не цени това! Наблюдавам, че хората искат да чуят нещата, които ТЕ искат да чуят! Тъпо!
|
|