Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Да почетем нелепо загиналите !
Автор: gorbi   
Дата:   05-03-08 08:43

Предлагам днес да оставим пуст този форум... До 0 часа довечера...

Да почетем нелепо загиналите, изгоряли живи наши братя и сестри във влака, за чиято смърт най-вероятно отговорен ще се окаже сигурно.... машиниста....

Да почетем дечицата от река Лим, за чиято смърт отговорен се оказа единствено бедния шофьор...

Да почетем нелепо загиналите край гр. Бяла, за чиято смърт се оказа виновен единствено...
познайте кой - бедния шофьор...

Да почетем загиналите от изтървалия язовир край град Цар Калоян, за чиято смърт още няма виновни...

Да почетем жертвите всеки ден по пътищата... за чиято смърт са обвинение единствено самите жертви....

Да почетем всички, които са жертва на тоталното безхаберието в държавата... в държавата която ние сме си направили и трябва да ни служи и защитава....

Днес е ден на национален траур....... Нека покажем все пак че сме общество и можем да сме единни поне в мъката си...!!!!

Отговори на това съобщение
 Re: Да почетем нелепо загиналите !
Автор: dimaldim   
Дата:   05-03-08 08:45

Как виновен машиниста? ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ , НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ !!!!!!!! [smilie9] [smilie9]

Автор: e-mil   
Дата:   05-03-08 08:52

На мен не ми се мълчи. По такива поводи все мълчим.

Ще ми се да питам, кога най-сетне някой политик ще има доблест да си подаде оставката.

Ще ми се да изработим няколко банера с настояване за отговорност и да ги предложим на колкото се може повече сайтове.

Мутафчиев не е най-лошия министър на коалицията, но в случая си заслужава оставката.

Вече се появяват "свидетели", които твърдят, че младежите във влака си греели дрога на газова бутилка.

С мълчание няма да покажем, че сме общество.

Автор: nsirakov   
Дата:   05-03-08 08:52

дималдим - горби говори метафорчно.... че отговорните ще прехвърлят вината на някой да обере пешкира....

Автор: e-mil   
Дата:   05-03-08 08:53

dimaldim, ти можеш ли да четеш български или не? Горби е писал от ясно по-ясно.

Автор: gorbi   
Дата:   05-03-08 08:54

...с единност ще покажем, че сме общество..., че можем да направим нещо заедно, нещо може да ни обедини - дори и за ден...

...а мълчанието е заради мъртвите.... те не могат вече да пишат писма и да слагат банери,

Публикацията е редактирана (05-03-08 08:59)

Автор: Императорът.   
Дата:   05-03-08 08:55

Емилов право казва - докато мълчим за тия неща, няма да се оправим.

Автор: nsirakov   
Дата:   05-03-08 09:18

аз се присъединявам към горби.. днес повече тук няма да пиша...

Автор: dimaldim   
Дата:   05-03-08 09:21

[smilie24] И без това ме няма! [cool]

Автор: tnt   
Дата:   05-03-08 09:51

с мълчание точно в този форум? ... в клуба? Защо не и в основния форум? Така или иначе това няма да върне тези хора, нито ще помогне за откриване на виновните!
....

Автор: chitsujo   
Дата:   05-03-08 10:23

Сега ще измислят някаква (каквато и да е версия), за да няма виновни. Сигурно Осама бен Ладен е запалил влака или нещо подобно, но за момента това ще е просто поредното заравяне на главата в земята.
Щраусова държава, какво да ви кажа...

Публикацията е редактирана (05-03-08 10:24)

Автор: vladomatev   
Дата:   05-03-08 12:49

Да почетем нелепо загиналите като изскаме оставката на некомпетентните !

Автор: fotografinq   
Дата:   05-03-08 13:52

Мир на праха им!
Няма добра смърт,но това което се случи във влака е показателно какво общество сме.Злополучната нощ и аз спях кротко в един спален вагон за София.Пътувам често напоследък последно бях в спален вагон преди два дни.Направи ми впечатление, че пожарогасителя не беше на мястото си. Днес се видях по улиците с Тони колегата фоторепортер от Труд и споделих факта с него.Тони каза че вече са отразили липсата на пожарогасители и сега усилено пълнели такива във варненската гара...Удивително безхаберието продължава [smilie2] Малко ли са жертвите? Противно ми е колко дивиденти се вадят в момента от човешката мъка.Потриса ме как са си снимали някои с мобилните телефони докато вътре горят хора.За политиците не си струва да пиша не съм ги срещала във влаковете.

Автор: nilak_bg   
Дата:   06-03-08 02:35

жалко е, че такъв тъп инцидент отне толкова животи. Изглежда невероятно че е било възможно да се случи, а в същност многото дребни камъчета натрупали се последователно предизвикаха истинска трагедия.
... Малко остарели вагони на по 30 години, но минали преглед съвсем скоро - почти работещи...
...опитни железничари, но с недоплатени заплати - малко демотивирани да работят и необучени за такива ситуации...
...малко крадливи цигани, заради които заключват вратите между вагоните и няма пожарогасители...
...малко пътници които си разливат пиенето върху радиаторите и си хвърлят цигарите където им падне...
...още малко пътници които вместо да помогнат на другите гледат сеир и си прибират бохчите да не им изгорят, вместо да се хвърлят да помагат да изгарящите хора...
все много на брой МАЛКИ неща. но иначе влака си върви...

Боже като се знам как взех диплома за инженер, как сега да ида на лекар... как да се кача на влак...

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   06-03-08 09:35

Дали са загинали нелепо или не, бъдещето ще покаже.
Учуден съм, че тука има толко много хора, които знаят кое, как и защо е станало.
Каква будна "журналистическа" мисъл имаме, освен кадърни управници! Как не се намери поне един експерт, които да сподели верЕсиите им. Как не се намери един участник тук, които да е прочел нещо различно от вацовете по въпроса.
Именно това ме кара да си мисля, че "нелепостите" ще ескалират до степен, когато и слепите ще ги забележат.(а затова няма да са виновни само управниците)
Колко от вас си дадоха труд да се запознаят със реалната ситуация преди да правят заключения. Източници бол.
Мир на праха на жертвите [smilie2]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.