Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Ако имате гражданска позиция по темата Косово!
Автор: mia   
Дата:   06-03-08 11:45

http://ideyazabulgaria.dir.bg/_wm/library/?df=492950

Re: Ако имате гражданска позиция по темата Косово!
Дата:   06-03-08 11:49

нещо не ми се получи линка...

http://ideyazabulgaria.dir.bg/_wm/library/?df=492950

Автор: boreto   
Дата:   06-03-08 11:55

Да, имам гражданска позиция и тя е незабавно да се признае Косово!

А сърбоманите да прочетат задължително книгата на Анри Пози "Войната са завръща"

http://www.makedonskatribuna.com/Voinata%20se%20vrushta_files/the_war.htm
Автор: IvoZafirov   
Дата:   06-03-08 11:56

Имам....

Косово е сръбско!!!!!!

[smilie7]
Автор: Amigo   
Дата:   06-03-08 11:57

дреме им на Гоце или на пикаещия за нашата позиция [cool] важното е какво казва новият Голям брат [cool]
Автор: CanoniO   
Дата:   06-03-08 11:59

Ник'во признаване. После нашите мангали, като видят колко е лесно, току-виж опитали....
Автор: Todd   
Дата:   06-03-08 11:59

Божеее , от толкова писаници не се разбира нищо - не можеше ли само "НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА КОСОВО "

Автор: black_swans   
Дата:   06-03-08 12:09

Гражданската позиция на всеки български патриот, би следвало да е признаването на Косово. На всеки български патриот му е ясно, че мир на Балканите ще има само когато Сърбославия окончателно се разпадне, народите в нея заживеят своя живот и сръбската тотална аркано-шешельска неадекватност започне да се самолекува. Дори и черногорците (сърби всъщност) го разбраха, та какво остава за двата милиона албанци. Само в бюрмското повардарие още се ослушват какво говори радио Белград, но и там ще им уврят главите. Отново ще цитирам Младен Сърбиновски от Скопие - "пред нас има два пътя - със София, а не с Белград или с Прищина и Тирана" [smilie5]
Албанците, другови и друговици, работят за нас [beer]
Дата:   06-03-08 12:10

Хора,
изобщо не е нужно да пишете тук,
ако имате позиция по въпроса и тя е в посока, че такива ВАЖНИ въпроси се решават с референдум, просто дайте гласа си за петицията - всичко друго казано или не, е пълен шийт и не е нужно да се хабите да го казвате или пишете...
Позицията ви не струва нищо, ако не е изразена по съответен начин!

с най-добри пожелания[smile]
Дата:   06-03-08 12:11

А оная поговорка за мечката у комшията знаете ли я ????

Тя пък винаги е важела на балканите !!!

Дата:   06-03-08 12:20

Хм.....

В нашето общество балканско е типично от ранна детска възраст да се насажда неприязън към съседите. Особенно сърби и гърци. Признавам си преди години по инерция и аз така разсъждавах, но сега като се замисля трезво сърби, българи и македонци са едно и също - славяни и християни. Е добре де ако с тях нямаме блестящи отношения с кого да имаме? С резаните пушки ли? С албанците ли?
Защо да прескачаме сърбите и какво нас ни грее втора албанска държава? Албанците са пришълци там и благодарение на глупостта на Милошевич и тъпите американци сега си имат държава. Псевдо-, измислена и смешна ама са обявили независимост и са се подготвили да се бият за тази земя.

Незнам на вас останалите, но на мен лично не ми харесва идеята ама хич.
Сърбите достатъчно си изпатиха за глупостта и всички, които можеха и трябваше да се отделят се отделиха. Ама сега защо и Косово? Аз не виждам никакъв аргумент за това.

Но както казах типично за балканските народи е да мразиш брат си а да се родееш с чуждите.

И това ни изяжда главите....
Дата:   06-03-08 12:22

Стане ли въпрос за чалми и шалвари ми се повдига ......търпя ги амам не ме питай как !!! Така че в тоя живот нема да призная тва измисленото Косово па да става квото ще....[smilie23]

Автор: black_swans   
Дата:   06-03-08 12:27

Е да де, но не тайните служби на "резаните пушки" финансират сепаратиститеот ОМО Илинден, а тези от Белград, дето викаш, че сме едно с тях. Освен тези красавци, не си спомням в България да има друга сепаратистка организация. Да не говорим, че тези дето сме едно с тях не мислят така - в Шумадийските учебници все още пише, че бугарите са татари и авари, врагове на славянството, и че Сърбия е до Враца и Рила.
И кво излиза ся?
Автор: georgie   
Дата:   06-03-08 12:30

boreto,а ти гледай "Гибель империи. Византийский урок"[smile]

Автор: bobihot   
Дата:   06-03-08 12:30

Автор: IvoZafirov
Дата: 06-03-08 11:56

Имам....

Косово е сръбско!!!!!!

Абе, не беше ли българско?[smilie11] [smilie10]
Дата:   06-03-08 12:32

Боби, аре ся и ти като макетата -"Ех, луно,луноооо земьо македонска. И за тебе ли ке се тепаме"
Дата:   06-03-08 12:32

IvoZafirov, като сърбина ти е брат, дай му и Западна България до Искъра.

Никой не те кара да се родееш с чуждите. Обаче да попиваш сръбските лъжи и да пропагандираш измислените им тези си е национален нихилизъм. Сърбите трябва да ни върнат Западните покрайнини и официално да ни са извинят за геноцида над българското население във Вардарска Македония. Тогава може да заслужат нашето съпричастие.
Автор: bobihot   
Дата:   06-03-08 12:35

Като най-късия виц:
-А бе!
-А Де!
-Е да де...
Автор: ddimo   
Дата:   06-03-08 12:36

"Независимо" Косово е точно толкова вредно, колкото беше и в досегашния си вид - като неконтролируема уж "част от Сърбия". Да си ги присъединяват към Албания и да се приключва с тия глупости.
Сръбската позиция няма да защитавам, докато прекосяването на държавата им, както и на Хърватия, с автомобил, продължава да е съпроводено с полицейски и митничарски тормоз и рекет на всеки десет километра. Уважението трябва да се заслужи. След като стъпвайки на тяхна територия ме третират като враг, не виждам защо трябва да ги подкрепям за каквото и да било.
Дата:   06-03-08 12:41

Абе ша берем ядове с тия делби - трайте !!! Нема да се забави.....

[smilie7]

Толкова мразя да съм прав ....а все така ми се случва.

Дата:   06-03-08 12:45

Автор: boreto
Дата: 06-03-08 12:32

IvoZafirov, като сърбина ти е брат, дай му и Западна България до Искъра.

Никой не те кара да се родееш с чуждите. Обаче да попиваш сръбските лъжи и да пропагандираш измислените им тези си е национален нихилизъм. Сърбите трябва да ни върнат Западните покрайнини и официално да ни са извинят за геноцида над българското население във Вардарска Македония. Тогава може да заслужат нашето съпричастие.

Така е за западните покрайнини ама това няма нищо общо с Косово. А говорим за него [smilie21]

А и да не ти харесва идеята сърбите са ни братя ....
Дата:   06-03-08 12:47

И не ги оправдавам хич за простотиите им, но ме дразни, че вместо да се разберем по комшийски ние само злобеем едни към други без да виждаме как си вредим.
Дата:   06-03-08 12:51

Тодд, ти сериозно ли смяташ, че ако не признаем Косово, сръбската държава ще ни заобича, ще ни върне Западните покрайнини, ще си изтегли агентурата и колонистите от Вардарска Македония, сръбските полицаи ще престанат да ни унижават, турците в България ще станат българи, циганите ще спрат да се множат, а САЩ и големите европейски страни ще върнат Косово на Сърбия?

Никой ли тук не е разбрал от досегашната ни история, че политика се прави с ледено студена мисъл, а не с пламенна емоция? Впрочем, какво ли се чудя. От писаното до тук е ясно че повечето не познават собствената си история.
Дата:   06-03-08 12:55

Тодд, ти сериозно ли смяташ, че ако не признаем Косово, сръбската държава ще ни заобича, ще ни върне

Не искам никой да ме обича !!! Искам някой да държи шалварите и чалмите под контрол !!!

А покрайнините да си ги държат - не ме е грижа - важното е шалварите да не се мотата насам из района !!!!

[smilie23]

Автор: ddimo   
Дата:   06-03-08 12:55

Зафиров, аз не злобея - просто ги игнорирам. Тяхното отношение към нас едва ли ще се промени, докато ние с тебе сме живи, така че - да пасат. Не ме интересуват проблемите им.
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

Тази тема е затворена