Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 български филми на феста
Автор: Lillly   
Дата:   07-03-08 16:07

някой да препоръча бг филм от феста

аз съм решила да гладам на Андрей Паунов новия филм, но май ще има една единствена прожекция и тя е днес...

някой беше ли снощи на филма от откриването, да каже дали става

Отговори на това съобщение
 Re: български филми на феста
Автор: sierva   
Дата:   07-03-08 17:03

Аз бях снощи . Не е хубав филма на Рангел Вълчанов. НО ще има страхотна премиера на Бг филм - на Командарев .Казва се Светът е голям и спасение дебне от всякъде. Мислил го е 10 години , вкарани са много пари и е взел един гениален сръбски актъор за галваната роля- любимеца на Кустурица. Така че на 14 март зала 1 НДК

Автор: arakinixon-cie   
Дата:   07-03-08 20:30

miki manojlovic?

Дата:   07-03-08 20:40

sierva - да, този на Рангел Вълчанов и аз мисля да го гледам, а и още от заглавието грабва :)
Този на Андрей Паунов "Проблемът с комарите и други истории" го изпуснах преди 5 мин точно, че много филми днес :) дано направят извънредна прожекция

аraki - експерт по Кустурица :)

Автор: sierva   
Дата:   07-03-08 21:04

Да , за Мики Манолович говоря. Моята преподавателка го монтира и беше на терен , много се е впечатлила и от двамата сръбски актьори , каза че голям купон е станало. А за филма на Рангел - не ми хареса , изпуснал му е краят. Аз лично много го уважавам , мисля че е чудесен , има един страхотен филм(за лачените обувки говоря) , но вече е доста стар и явно му се отразява .

Дата:   07-03-08 21:21

да бе, объркала съм се, за този на Командарев имах предвид, че даже заглавието грабва
Светът е голям и спасение дебне от всякъде [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.