Автор: heavyrockin
Дата: 22-02-08 11:49
Найс,
просто успокойте топката вече, дръжте си приятелските симпатии, но престанете да досаждате с тях на всички..., а каквото имах да казвам е тук:
"Re: Опит за извинение (препращам към ФФ)
Автор: heavyrockin
Дата: 21-02-08 16:06
Явно някои "много добри фотографи" ползват ФФ като единственоТО място да си съхраняват снимките...
Според правилата, които толкова ревностно бяха защитавани/нападани (?!) в "моменти на силен афект от един изключително възпитан и внимателен човек", едва ли можем да говорим за "прошка", "връщане" и т.н.
Разбира се, жалко е, когато сайта губи автори, но е и хубаво да има малко взаимно Уважение. Не знам кой колко голям мъж е "наистина" и дано не му се налага да го доказва извън виртуалността, но светът определено е много малък, ако примерно Стоян_5 го кефи да го обиждат, то мен не ме!!!
Киндли,
доскуча доста...Разходи се покрай Морето - прекрасен ден е днес и то точно за това... Пий довечера в Атагена 1 тъмна бира, намери си там нужната доза Съпричастност (сещам се за поне 1 персонаж, който ще ти я предостави безвъзмездно) и бъди сигурен, че (и) твоето чудо ще бъде забравено след 3 дни...
По избор: Смени нет доставчика, направи си нов профил, пускай готини снимки и се въздържай да обясняваш "истински" кой колко е "посерко", "овчедушен" или "обратен".
Ае,
"
|
|