Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна
 Гола вода сме!!!
Автор: vladomatev   
Дата:   23-01-08 14:42

Никой не инвестира в България, затъваме си самодоволно ....

Отговори на това съобщение
 Re: Гола вода сме!!!
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   23-01-08 14:44

че кои ши инвестира в блато? [smilie8]

Дата:   23-01-08 14:45

Нокия в Румъния:

http://www.broker.bg/content/view/1971/

Рено в Румъния а сега като си направят пристанището и край с нас ....не струваме една стотинка

Автор: мара   
Дата:   23-01-08 14:47

и аз да зема да инвестирам в румъния,а?[smilie7]

Дата:   23-01-08 14:48

IBМ отдоха в Македония бе хора!!!! ....давате ли си сметка какво ни се случва ...при нас идват само мафиоти да си перат парите в комбина с хубавците дето ги возят със служебен мерцедес да не си скапват собствения ....

Дата:   23-01-08 14:49

Ми по добре отколкото в България ...Олинеза отидоха в Румъния да прозвеждат !!!!

сами си го постлахме така [smilie7]

Автор: equinox   

Инвестира се в имоти и строителство.

Проблемът на българина е, че отчаяно не иска да се промени. Хем иска да живее като на запад, иска този начин на живот, хем не иска да проумее как се постига това. Трябва да има организация, да носи отговорност, да си знае и търси правата, да работи съвестно. А то какво... Само като видиш как изглеждат улиците и сградите по тях и цялата мръсотия...

Дата:   23-01-08 14:52

Публикацията е редактирана (25-01-08 16:19)

Дата:   23-01-08 14:54

Икономиката се праи с производство, ма как да стане като всички сме директори .. а тряаа некой да бачка...

Дата:   23-01-08 14:54

Да знам го това. Рибата сякаш се вмирисва от към главата.

Автор: explorer   
Дата:   23-01-08 14:56

България не е подходяща за инвестиции. Работната ръка вече не е евтина, а корупцията и бюрокрацията са просто ужасни, цените също. На практика е много трудно за един честен бизнес да просъществува (много от нас тук ще го потвърдят, защото са го изпитали на гърба си).

Скоростното забогатяване на една прослойка развращава хората. Повечето се питат, как да работя за някакви си 600-700 лева, или дори за 1000 на месец, като еди-кой-си за няколко години направи милиони? Нали го помнят какъв прошляк е бил до преди няколко години? И затова всеки иска да забогатее за една нощ. Да си легне обикновен прошляк и да се събуди милионер.

В момента България е най-голямата карикатура на държава. Министъра на вътрешните работи е престъпник, делата срещу когото са спрени заради имунитета му, другите министри крадат стотици милиони, министър-председателя няма и един ден трудов стаж, но пък е син на член на ЦК на БКП, президента е сътрудник на ДС... и това са неща, които постоянно ги пише в медиите, но хората вече до такава степен са свикнали, че са като в онзи виц, в който двама каторжници се връщат от Сибир и мълчаливо седят в купето на влака. "Заваля дъжд", казва по едно време единият. "Остави ги да правят каквото си искат", уморено махва с ръка другият.

Дата:   23-01-08 14:57

Абе пак изиза че някой ни е виновен ....АЗ лично се чуствам виновен за това че сме на това дередже , нищо не съм направил за да не е така!
А ТИ КАКВО НАПРАВИ? Или чакаме някой да го направи заради нас, както винаги?

Дата:   23-01-08 14:58

Публикацията е редактирана (25-01-08 16:20)

Дата:   23-01-08 15:00

Е добре де explorer ама кой го е избрал тоя престъпник ? То като нямаме ценности така е!
За часния бизнес знам опитвал съм го и аз ...и примери за успели мога да ти дам доста т.е. възможно е да се направи

Дата:   23-01-08 15:01

Какво може да направиш? Аз гледам да си защитавам собствените интереси. Не мога да отговарям и за другите при положение, че те самите не искат.

Какво съм виновен аз, че сме скапана държава? Ако зависеше от мен нямаше да е така.

Дата:   23-01-08 15:02

Автор: IvcheTo   
Дата:   23-01-08 15:02

за съжаление е така ... няма сфера , която да не е осрана , корумпирана и забранена за достъп на читави инвеститори и бизнесмени ... освен техните си хора - друг не може и да си помисли ... [smilie23]
ама ето - толкова милиони , толкова имоти се ограбват ежедневно - ама няма никой осъден - няма и да има ... обаче Стависки ше го осъдят (не оправдавам постъпката му и какво се е случило в следствие на това - напротив - не е трябвало изобщо да се кава на кола ... ама след дъжд качулка ) та така де защото е известен и ще го осъдят а и няма имунитет - а за толкова други виши престъпници = нищо няма да се случи [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   23-01-08 15:03

Айде пак същата песен ...ма нали ти си тая държава ...ти си част от нея толкова важна колкото който и да е миснистър

Дата:   23-01-08 15:04

Автор: explorer   
Дата:   23-01-08 15:04

vladomatev, аз не съм го избрал. Аз гласувам за Волен Сидеров, защото по реакцията на другите политици разбирам, че той не е от тяхната мафия. Хубав, лош, нацист, фашист... враговете на моите врагове са мои приятели. Иначе аз съм последния човек, който ще се нарече "националист", не ми пука къде живея и ни най-малко не се гордея с това че съм "българин"... но всичко си има граници.

Автор: мара   
Дата:   23-01-08 15:06

дайте да си напрайм кукулукс клан...

Автор: chukov   
Дата:   23-01-08 15:07

vladomatev написа:

> Нокия в Румъния:
>
> http://www.broker.bg/content/view/1971/
>
> Рено в Румъния а сега като си направят пристанището и край с
> нас ....не струваме една стотинка

А Пирели в Румъния
А ДЕУ в Румъния
Айде РЕНО те отдавна в Румъния

Автор: XiZoR   
Дата:   23-01-08 15:08

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   23-01-08 15:09

Аз съм 1/7 500 000 от тази държава. Освен това не е вярно, че имам същата тежест като министъра. Той командва сума си народ, освен това избира как да се харчат милиони. Разбирам какво искаш да кажеш, но никой не може да промени държавата сам. Може да промени само собствения си живот.

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.