Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Вярвате ли на бамките?
Автор: Императорът.   
Дата:   22-12-07 13:44

И не ви ли се струва че скоро може отново да има масови фалити на бамки? Просто се опасявам, че раздават много лоши кредити... примери колкото щете...

Как мислите?

Отговори на това съобщение
 Re: Вярвате ли на бамките?
Автор: Cristinel   
Дата:   22-12-07 13:44

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: marchello   
Дата:   22-12-07 13:52

опа ... случайно стана [smilie21]

Дата:   22-12-07 14:06

Влезте в който щете бамков клон, на бамка дето раздава кредити срещу лична карта само и ще се изумите - пълно с дрипави кафяви, теглещи кредити. Що за луд може да даде заем без никакви гаранции на индивид, който не работи и никога не е работил, няма постоянно местожителство и не притежава нищо, освен съдраните си гащи?

А и ипотечните кредити за пазаруване на жилища - в моменът недвижимите имоти, в София, другите големи градове и по морето и в Банско са такива балони, че няма начин да не се спукат...

Автор: bobihot   
Дата:   22-12-07 14:28

Според мен това с лошите кредити е камуфлаж, да си прикрият източванията. Така преди 10г източиха банките и се оправдаха с лоши кредити и загробиха народа. Сега се готвят за януарския вариант от тогава, та поръчаха 1000 БТР-а, да ни тепат. То ще им се върне тъпкано. Бива плюскотия, но понкое време ще се пръснат от лакомия.[smilie9]

Автор: solo5   
Дата:   22-12-07 14:32

баМки [smilie18]

Дата:   22-12-07 15:29

Не знам, но бамките вече не са сигурни. А и сега хората много по-зависими от тях, така че... бе може да стане мътна и кървава.

Хора - купувайте златце, сребърце или акции или земя. Или поне избирайте чужди бамки.

Солов - "баМки", щото там са набамкани кинтите.
Иначе "банка" може да е в някоя университетска аудитория. И двете имат общ произход "маса".

Лично аз имам три дебитни карти с 25-300 кинта общо в тях към моментът. И в целият ми инвестиционен портфейл няма нито една бамкова акция.

Автор: dobria_starec   
Дата:   22-12-07 17:32

и аз като кристи[thankyou] [smilie21]

Автор: Vinsent   
Дата:   22-12-07 17:53

Влоговете до 40000 лв са гарантирани от държавата (до 40 хил.лв. във всяка банка). Ако две или повече банки се слеят, гаранцията важи за всяка по отделно до 6 месеца след сливането. След това общия лимит е отново 40000 лв. [beer] [shtrak] [beer]

Автор: Vinsent   
Дата:   22-12-07 17:55

Така беше при предишната верига от фалити, но тогава гарнтираната от държавата сума беше много по-малка. Всъщност гаранцията се отнася само за частните влогове.

Дата:   22-12-07 18:10

Митенце бахти чак сега видях кви глупости си натворил нагоре[smilie10]

Автор: PeterPAN   
Дата:   22-12-07 20:20

Бе то сега повече банкови клонове отколкото чейндж бюра на времето, хората поскътаха някой лев и нищо чудно да е дошло времето да се прелеят където трябва[smilie23]

Всичко в историята се потаря ...

Публикацията е редактирана (22-12-07 20:22)

Дата:   22-12-07 23:00

Да - особено ЦКБ ме учудват - на Дондуков има един участък с два клона на 150 метра... ако са ги купили - тава е хитроумна инвестиция, ако са ги наели значи са идиоти.
Не вярвам да са идиоти.

Винс - че влогове гарантирани - това добре но сривът на бамките ще предизвика кофти катаклизми въпреки това.

Автор: Gruyu   
Дата:   22-12-07 23:03

Един стар циганин, който обикаляше с двамата си синове и изкупуваха желязо и цв.метали, един път ми каза:"Докато има телета, ще има и касапи",и младите се разсмяха.Всеки сам да си избира какъв да бъде: овца или вълк.

Дата:   22-12-07 23:33

Така е - но ве мога дап роумея как бамкери могат да раздават пари на субекти, които очевидно нямат намерение да ги връщат.

Дата:   23-12-07 00:15

уф деа и аз немога да проумея що застрахователите правят гражданска и каско та за некви 100 или 400лв после да изплащат хиляди. Митенцето руууулз[smilie18]

Дата:   23-12-07 00:16

Но не мога бе хора не мога да проумея що хората на обратната страна на земята не падат у космоса като висят с главата на долу[smilie2]

Дата:   23-12-07 00:21

АААААААААААААААААААААААааа вече се побъркам кажете бе некой знае ли колко косми и колко нафта има в музея на космонавта[smilie9]

Дата:   23-12-07 00:23

Ами то само такива като тебе, труднопроумяващи, ги вземат за чиновници... ама ти си продължавай в същият дух, де - забавлявай ни с плоскомозъчието си...

Дата:   23-12-07 00:24

не моа та надскоча бе[smilie18] Ти си голем. Цел отбор комици немогат ти стъпат на малешката[smilie18]

Дата:   23-12-07 00:28

Пооооооооооооооооомощ не мога го проумея бе....... Деа висококвалифицирани борсови играчо кажи що ти викат у инвестора "КУКУТО" ма нема са отричаш и замазваш. Ти не мое праиш такива неща...мухахахаххаха

Дата:   23-12-07 00:29

Императорът.

(вижда пост на Старецов и се прозява от скука)

Дата:   23-12-07 00:32

Измисли си нещо твое стиа копира другите. Четеш инвестора пишеш тука, четеш тука пишеш в инвестора пръв борсаджия тука, пръв фотограф там, а всъщност пръв чекиджия[smilie24]

Автор: martinelli   
Дата:   23-12-07 04:16

притеснен съм за борсата. дан се окаже имотен балон

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.