Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Чудя се дали пък да не си взема един москвич за софийските улици...
Автор: boni   
Дата:   17-12-07 01:23

Вече подозирам, че ме преследват нечисти сили или може би просто се препълни с идиоти по улиците на София..
За един месец само:
1. Паркирал съм пред магазин за детски играчки. Излизам и виждам как идиота пред мене вместо напред, тръгва назад и ми друсва предната броня, след което дава на първа и отпрашва. Колата само се разклаща леко. Почти няма последствия, леки драскотини и малко свит номер.
2. Стоя си на светофара на Левски и Дондуков. Усещам лек удар отзад. Обръщам се и виждам как кола на СОТ ме е забърсала с вратата си по задната броня, в опит да се промъкне . Сотаджията ме изглежда строго и отпрашва.
3. Стоя си на светофара на България и Каблешков. В дясно и малко пред мене има такси. Пред таксито има фандрома. Изведнъж таксито прави невероятна маневра назад и в страни. Явно се опитва да се пъхне в моето платно, без да зачита факта, че там вече съм аз. Докато натисна клаксона оня вече спира във вратата ми. Скачам нервно от колата и му крещя :"Абе идиот, кьорав ли си ?" А оня ми вика "Не те видях бе, много си нисък" Гледам си вратата - леко ожулена и с жълта боя по нея. Докато гледам, светофара святка зелено и таксито изчезва спокойно.
4. Днес излизам от кварталната пресечка. Чакам да се включа по Каблешков. Пред мене има нов Опел, който си е подал муцуната доста навън и е навлязъл в Каблешков. Изведнъж опела решава,че няма да завива и тръгва... назад! Докато натисна клаксона и спира в предната ми броня някъде около дясния фар. Изскачам и вече ми иде да убия някой. От Опела излиза неква кака и вика "Ауууу, извинявайте, не ви видях" . Да плача ли или да се сменя не знам. Нищо фатално, само ожулена боя по бронята...

Та си мисля вече съвсем сериозно за един Москвич със стоманени греди вместо брони... Ще си го джиткам в София, нека ме удрят колкото си искат...

Отговори на това съобщение
 Re: Чудя се дали пък да не си взема един москвич за софийските улици...
Автор: Стоев   
Дата:   17-12-07 01:27

Следващият път като ми донесат релса за изпитания ще попитам дали не може да ми резнат 2х170см и колко ще струва[smilie3] [beer]

Автор: overflow   
Дата:   17-12-07 01:28

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: solo5   
Дата:   17-12-07 01:30

направо си вземи един БТР [smilie24]

Автор: solo5   
Дата:   17-12-07 01:30

или си сложи теглич, много помага [smilie18]

Автор: marchello   
Дата:   17-12-07 01:32

ъ... ми в мойта тема що никой няма...

звинявъм съ... че попопипитах

Автор: ecobo   
Дата:   17-12-07 01:37

Аз имам един приятел в София, тоя като ме вози направо ми се изправят косите. Цяло чудо е, че колата му още е здрава... [smilie10]

Автор: marchello   
Дата:   17-12-07 01:38

... що не вземеш да се возиш с такси... ?

няма да блъскат твоята кола...

а и така по улиците на софия ще има само таксита.. .и ще цари мир и спокойствие....

ама все като има кой да се кара, да псува... все ще има война

[smilie21] [smilie21] [smilie21]

или казвате да спра вискито?

[smilie25]

Автор: rumenn   
Дата:   17-12-07 01:43

аз таз година май бях доста гъвкав..всички удари успях да избегна...[smilie5] [beer] [shtrak]

Автор: boreto   
Дата:   17-12-07 08:17

Бони, много е важно да не ти пука. Ламарината е нищо. Нервите много трудно се възстановяват. Не си вреди на здравето, като се ядосваш! Майната им!
[shtrak]
[beer]

Автор: asahi   
Дата:   17-12-07 08:33

Сложи на покрива една реклама на ФФ да те виждат.

Забелязал съм, че на големите коли им правят път дори когато са управлявани от плахи и предпазливи шофьори.

Автор: dexter_d   
Дата:   17-12-07 08:36

Свиркай си! Ти или некой друг човек нали не е пострадал? Майната им на броните и ламарините. Те са тленни. Пострадал си само нервно-психически, затва следващия път не се ядосвай. Аз знам, че имаш много причини да се ядосваш по софийските улици, дори да не правиш катастрофи, ама недей.

Чудя се само как не се е изказал некой мъЖ досега по темата: Слез и го пребий! Смачкай му главата! Кърв да се лее по асфалта! Само бой ше ги опраи! и прочее съвети от стила "На чужд гръб и сто тояги са малко."

Автор: ddimo   
Дата:   17-12-07 08:40

Аз в града си търкалям Черокито - който не ме види, да се оправя [ezik] 3мм стоманена броня...

Автор: PolarBear   
Дата:   17-12-07 09:40

Бих ти препоръчал едно голямо, ръбато, старо Волво. На газ, че иначе няма да му насмогнеш на апетита. Има редица предимства: адски широко и удобно, ламарините почти не се огъват, релсите, дето Лъчо говори за тях, си ги има често фабрично, върши много добра работа на лоши и черни пътища (проверено), а и повечето участници в движението инстинктивно се пазят от теб. И на всичко отгоре някои са със страхотни екстри...и не струват сериозни пари.

Едно такова (на близък приятел) преди 2 години мина презизоставения горски път от Бродилово до Синеморец. Който има идея от Странджа, разбира за какво става дума.

[beer]

Автор: chavdarpg   
Дата:   17-12-07 09:52

Добре дошли в Европа! Проблема на свръхтрафика е вече и в България. Във всички европейски столици и по-големите градове е същото. След някоя и друга година това вече няма да прави впечетление на никого. Извода,кола на старо да не те е яд като някой "шòфер" те забърше.

Дата:   17-12-07 09:55

За града и бус върши работа. Даже не ги вдигат паяците.

Автор: Phoki   
Дата:   17-12-07 09:55

Бони, ако ти изпадне втори свиркай, и аз стигнах до заключението, че Москвич му е майката/ први това с два в квартала ще въведем ред много бързо...[beer] [shtrak]

Автор: ecobo   
Дата:   17-12-07 09:56

Или джип УАЗ на газ... [smilie5]

Автор: ddimo   
Дата:   17-12-07 09:58

Чавдаре, това не е проблем на свръхтрафика, а на безотговорното раздаване на книжки и безмозъчния бабаитлък[smilie23]

Автор: Safira   
Дата:   17-12-07 10:00

Автор: boni
Дата: 17-12-07 01:23

Вече подозирам, че ме преследват нечисти сили или може би просто се препълни с идиоти по улиците на София..

нечистите сили не могат чак толкова много да сторят [smilie18] идиотите обаче са много [smilie23]

Автор: Safira   
Дата:   17-12-07 10:03

Ддимо,не е до раздаването на книжки...всеки идиот може да кара нормално 15 минути...страшното идва после.
Наистина не е само до натоварения трафик.Просто нито се внимава,нито се мисли [smilie23]

Дата:   17-12-07 10:05

Абе може и така да е ,но когато преди 9 год. дойдох в Испания си мислех,че тук книжките ги раздават по местоживеене.При всяко гостуване в България се убеждавах,че начина на каране става все по-еднакъв с този във Европата.Има знаци ограничения и етика ама май никой не ебава да ги спазва.

Дата:   17-12-07 10:07

Проблема идва и от това,че вече колата не е лукс,а необходимост

Дата:   17-12-07 10:07

От Европа до Европа има разлика. В Белгия и Германия има дисциплина.

Автор: Cristinel   
Дата:   17-12-07 10:12

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.