Автор: boni
Дата: 17-12-07 01:23
Вече подозирам, че ме преследват нечисти сили или може би просто се препълни с идиоти по улиците на София..
За един месец само:
1. Паркирал съм пред магазин за детски играчки. Излизам и виждам как идиота пред мене вместо напред, тръгва назад и ми друсва предната броня, след което дава на първа и отпрашва. Колата само се разклаща леко. Почти няма последствия, леки драскотини и малко свит номер.
2. Стоя си на светофара на Левски и Дондуков. Усещам лек удар отзад. Обръщам се и виждам как кола на СОТ ме е забърсала с вратата си по задната броня, в опит да се промъкне . Сотаджията ме изглежда строго и отпрашва.
3. Стоя си на светофара на България и Каблешков. В дясно и малко пред мене има такси. Пред таксито има фандрома. Изведнъж таксито прави невероятна маневра назад и в страни. Явно се опитва да се пъхне в моето платно, без да зачита факта, че там вече съм аз. Докато натисна клаксона оня вече спира във вратата ми. Скачам нервно от колата и му крещя :"Абе идиот, кьорав ли си ?" А оня ми вика "Не те видях бе, много си нисък" Гледам си вратата - леко ожулена и с жълта боя по нея. Докато гледам, светофара святка зелено и таксито изчезва спокойно.
4. Днес излизам от кварталната пресечка. Чакам да се включа по Каблешков. Пред мене има нов Опел, който си е подал муцуната доста навън и е навлязъл в Каблешков. Изведнъж опела решава,че няма да завива и тръгва... назад! Докато натисна клаксона и спира в предната ми броня някъде около дясния фар. Изскачам и вече ми иде да убия някой. От Опела излиза неква кака и вика "Ауууу, извинявайте, не ви видях" . Да плача ли или да се сменя не знам. Нищо фатално, само ожулена боя по бронята...
Та си мисля вече съвсем сериозно за един Москвич със стоманени греди вместо брони... Ще си го джиткам в София, нека ме удрят колкото си искат...
|
|