Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 защо...
Автор: papi   
Дата:   14-12-07 12:43

?

Отговори на това съобщение
 Re: защо...
Дата:   14-12-07 12:44

когато някой помоли за съвет -явно е неразбиращ,не е капацитет като повечето разбиращи от фотография(аз не съм от тях)се опитват да го направят за 2 стотинки
г-да разбиращи от фотография
ако не искате да давате съвети на неразбиращите поне не им пречете като спамите темите им
както някой каза че кефа цена няма
за вас е кеф да се гаврите с тези които проявяват интерес към фотографията

жалко е за вас господа
показвате на колко ниско ниво сте
жалко е и за незнаещите,защото те няма да могат да научат това за което питат...

Автор: ZeG   
Дата:   14-12-07 12:50

[smilie24]

Дата:   14-12-07 12:51

нали за това е форум
незнаещите да научат
а пък все пак и знаещите имат и те какво да научат...

Автор: dau   
Дата:   14-12-07 12:51

Папи ти не беше ли професионалист? и да изкарваш пари от това?

Дата:   14-12-07 12:53

дау
какво те интересува това теб
както желая ще се определям
точно такива като теб сте ми на оная ми работа

Автор: berber   
Дата:   14-12-07 13:31

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: boni   
Дата:   14-12-07 13:35

Всичко зависи от това как е зададен въпроса. Ако е зададен културно и грамотно, ще получи адекватен отговор.
Ако хем си начинаещ, хем се дървиш още от заглавието на темата, хем пишеш с по 10 правописни грешки на изречение, няма как да очакваш нещо различно от "2 стотинки" .

Автор: tofo   
Дата:   14-12-07 14:04

Абе, понякога си отнасят якия спам и напълно незаслужено. [smilie2]

Автор: veskobongo   
Дата:   14-12-07 14:10

xaxaxaxaxaxa[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: fisk   
Дата:   14-12-07 14:20

Ами това е като да попиташ, защо се предреждаме на опашките, защо не спазваме закони.. Не легитимното законодателство на републиката, а законите на "цивилизацията". КАкто и не отстъпваме позиця, чието положение владеем чисто антропологично. Това са ни белезите, като погледанеш легендата към нашата страна. Не пари, не работа, всичко да ни дадат, ще си останеме таквас сган недоклатена..
аа, така де, по темата [beer]

Публикацията е редактирана (14-12-07 14:29)

Автор: navy   
Дата:   14-12-07 14:24

Кой бил сган [smilie7]

Дата:   14-12-07 14:25

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=731372&t=731372&phorum_uriauth=

Тоя човек с какво си задлужи спама? Чак ми стана кофти за него.[smilie2]

Автор: cdman   
Дата:   14-12-07 14:27

Има нещо вярно. Новия формат на сайта задълбочи разликите между фотографите. Само факта че не можем да пускаме снимки във всички категории е достатъчно ограничаващ. Кой е решил, че наичнаещ фотограф ще снима астрофотография например а не може да снима репортаж или улицата ?! Напук на това повечето новаци пускат голи тела в представяне а както веднъж отбелязах - там няма въпросче за години. Знам че е формалност но .. като се замисля къде не е така. Политиците са се барикадирали ( я стани политик без да си посвирил на нЕкой политик де ), бизнеса - също - сега и фотографите. "Кой е тоя че да пуска репортаж бе !!" Интернет се превръща от свободно пространство в същата боза от формации ' мембърс онли ' - поне аз така мисля.

Дата:   14-12-07 14:34

cdman, ето аз ще ти отговоря. Тоя нов формат на сайта е направен, за да не заливате албум избрано непрекъснато с подобни шедьоври:
https://photo-forum.net/static/forum/2007-12/tabw7157.JPG
http://212.36.3.59/site_pics/157/3_1155726857.jpg

Всички искат да си изпразнат картите в избрано, без дори да се замислят за това какво се случва в сайта при хиляди подобни глупости изсипани в албума.
Направи една хубава снимка и новия формат на сайта, няма да те касае.
Единствено и само от вас зависи дали ще успеете в този живот. Ако се борите и се усъвършенствате ще успеете. Ако плачете и не правите нищо си е ваша заслугата за неудачите, не ви е крив "формата", "космоса", "космите" и т.н.

Автор: CanoniO   
Дата:   14-12-07 14:38

Продължавам да твърдя, че 25 т. са смешен праг, и цедката изтърва...

Дата:   14-12-07 14:39

Вместо да ограничавате галериите, защо не ограничите крайния брой в избрано в зависимост от рейтинга? По 1 на 5 дни, ама максимум 10 фотки, ако нямат рейтинг.
[beer]

Ред. Оспамихме темата на човека...[smilie2]

Публикацията е редактирана (14-12-07 14:39)

Автор: mujimasa   
Дата:   14-12-07 14:39

...съгласен съм с теб papi и поради тази причина рядко пиша тук.С времето научих кой колко знае и кой какъв е и ако имам въпрос,то или си помагам сам,или според моите наблюдения пиша ЛС на човека,който смятам,че може да ми отговори.Модериране на форума би помогнало донякъде,поне според мен...

Дата:   14-12-07 14:40

Определено прага е повече от смешен. Проблемът е, че се минава само с една случайна снимка. Ще има промени в прагове и квоти след нова година. До края на декември не може да се правят промени, защото тече конкурс.

Автор: CanoniO   
Дата:   14-12-07 14:41

tofo,
една смотана снимка е изнервяща в момента на пускането, когато лъсва на монитора. След 2 дни, дали автора има 10 снимки или 1000 в профила си, е просто проблем само на сървъра.....

Дата:   14-12-07 14:43

Мужимаса, зависи от типа на спама. Ако искате един сух и скучен форум, ок, започваме да трием всяка закачка или шега и ще имате сух и скучен форум. Дали ще сте доволни след това не знам.
В цитираната по-горе тема за скачащата бленда има глупости, има и майтапи, но има и ценни решения, което е по-важното.

Публикацията е редактирана (14-12-07 14:43)

Автор: Orlin   
Дата:   14-12-07 14:44

Партия на недоволните и обременените...

За въпросите - вярно че получават доста спам - както и всички други теми тук. Просто трябва да четеш, като пропускаш спама. Ако се направи скрипт да изрязва от страницата постингите на определени хора ще е чудесно! [smilie3]

Обаче, да питаш тъпи въпроси, само защото не искаш да си прочетеш ръководството, защото Гугъл е много далеч и дори и когато получиш линкове с информация, не ги четеш, а искаш готов отговор - ами нормално е да не получиш такъв.

А ограниченията... Границата е поставена, не за да се чувствате онеправдани, а да ви накара да се замислите какво, защо и как снимате. Примери за некадърни и безсмислени снимки има много.

Автор: mujimasa   
Дата:   14-12-07 15:13

...Бони,за съжаление "закачките" тук преминават в заяждане,а доста често и в нещо далеч по-неприлично.Също така,определени хора(визирам,че са едни и същи) спамят постоянно във всяка тема.Ако трябва да бъда откровен,то бих искал да е "сух и скучен",но и полезен,систематизиран и да знам,че ще успея да разбера това,което ме интересува.Доколкото съм наясно,за спамерите и подобните им си има друго място,на което никой не им пречи.Аз обичам да ценя времето си и вместо да се ровя в тема с двеста и повече поста,за да намеря поне 5 смислени,то предпочитам тема само с 5 поста.За да няма и "поредната безмислена тема" на някой,пускана преди неколкократно,то може да се подобри и търсенето,за да няма повтаряне на теми.Това също би облекчило форума откъм "плява".Аз лично смятам,че това ще бъде по-добър форум...

Публикацията е редактирана (14-12-07 17:33)

Автор: cdman   
Дата:   14-12-07 15:31

Инфо за бони. Току що изтрих всички мои 'шедьоври'. Надявам се да си доволен като основател на сайта. Айде ще почерпиш на некоя чужда ... изложба. Повечето 'шедьоври' тука са творения на хора които не изкарват пари с фотография. Намерили са време - снимали са нещо. Дано останете само талатливи фотографи във форума. Както останаха само талантливи режисъори в България например... Айде успех !

Дата:   14-12-07 16:42

Пич, нещо не ми е ясно. Тука баце, не е състезание и не знам кво точно те яде. Що не се забавляваш, а си тровиш нервите с глупости...точки, мочки ,галерии и малерии. Фоткай си квото ти е кеф и да не ти пука ,дали някой го харесва или не. Важното е тебе да си те кефи.[beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.