Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Последните и кадри
Автор: pmartinov   
Дата:   28-12-07 16:32

Останаха

Отговори на това съобщение
 Re: Последните и кадри
Автор: CanoniO   
Дата:   28-12-07 16:37

Мангали....
Да мрат като са им празни кратуните.[smilie23]

Автор: pmartinov   
Дата:   29-12-07 13:09

Генералът се оказа по-жесток от Алкайда.

Автор: Amigo   
Дата:   29-12-07 13:17

Призракът на Алкайда за кво ли вече не го използваха щатските бандити и техните послушници по света [cool] [smilie7] Едно време Кенеди в САЩ утрепаха и го тръснаха на някакъв самотен килър, та какво остава нейде в Пакистан [cool]

Автор: explorer   
Дата:   29-12-07 13:20

Още като чух че уж Ал Кайда поели отговорността си помислих, че това е партенка на оня Мушараф... нали уж той се бореше с Ал Кайда, ерго те биха имали интерес Беназир да се върне на власт, защото тогава генерала го заплашваше затвор...

Макар че, колкото до това, че Ал Кайда "не убивали жени"... дали ги е било грижа колко жени е имало в Търговския Център?

Автор: Brummaker   
Дата:   29-12-07 13:23

после и килъра си утрепаха, за да им е чистичко и спокойничко [smilie23]
и какво стана - остана потуйленичко хе хе - а нямало неразкрито убийство [smilie18]

Автор: ALBIREO   
Дата:   29-12-07 13:29

Тия там няма да се оправят [smilie23]

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   30-12-07 00:36

След такива новини, човек си казва - Егати щастливеца съм, живея в България, а не в Пакистан...

Автор: kameliya   
Дата:   30-12-07 09:42

Тук където живея аз е пълно с пакистанци и индийици и да ви кажа честно, радвайте се, че сте българи. А за това дали сте в България е вече друг въпрос. За сравнение Дубай е много по-спокойно място от България и почти няма престъпност - това е едно от нещата, които ме карат да ми се иска да остана тук по-дълго.
А за пакистанците - като ги гледам как клечат по улиците, как си бъркат в носовете, между пръстите на краката, карат коли с един крак вдигнат на седалката, отварят вратите на колите за да се изхрачат на улицата.... пълна повърня са! [smilie2]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.