Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 За жените, които не могат да СИ намерят мъж
Автор: Marillion   
Дата:   02-12-07 18:55

Copy & Paste от друг форум.

„В САЩ, особено сред по-заетите професионално хора, обявите за запознанства са много популярни, понеже едно, че американците си имат традиция в срещите с (почти) непознати и второ, че при 16-часов работен ден малко трудно ще намериш време за социални контакти. Та историята твърди, че една 25 годишна девойка пуснала във форума на елитен сайт за запознанства следната питанка:

Къде бъркам?
Уморена съм да се мъча напразно. Аз съм красиво (всъщност изключително красиво) 25 годишно момиче. Интелигентна и изискана. Не съм от Ню Йорк. Търся да се омъжа за човек, който печели най-малко половин милион на година. Знам как звучи това, но имайте предвид, че да печелиш милион на година означава да си средна класа в Ню Йорк, така, че изобщо не мисля, че се целя прекалено високо.
Има ли в този форум мъже, които печелят по 500 хиляди и отгоре? А има ли жени, омъжени за такива мъже? Ще ми дадете ли някакви съвети? Преди ходех с един бизнесмен, който печелеше около 200-250 хиляди на година. Но с него ударих на камък - 250 000 изобщо не стигат за да живея в Central Park West (бел. Longanlon - това е престижен квартал в Ню Йорк). Познавам една жена от групата ми по йога, която е женена за банкер в инвестиционна банка и живее в Трибека (друг скъп квартал), а тя дори не е толкова хубава, колкото мене, нито е особено умна. Какво прави тя и какво да направя аз, за да стигна нейното ниво?

Ето какво питам по-точно:

- Къде излизат богатите неженени мъже? Барове, ресторанти, спортни салони?

- Какво търсят те в партньорката си? Бъдете честни мъже, няма да ме обидите.

- Има ли някаква възрастова граница, в която да се целя? (на 25 съм).

- Защо някои жени, които живеят разточително в най-богатите квартали са толкова тъпи? Виждала съм истински тъпи, скучни патки, които са женени за невероятно богати мъже. И съм виждала убийствено красиви момичета да седят самотни в барове за запознанства. Защо става така?

- За мъже с какви професии да се оглеждам? Всички знаят за адвокати, банкери, лекари, но колко всъщност получават тия хора? Къде излизат вечер?

- Как решавате дали да се ожените за една жена или просто да я държите като любовница? Защото аз се интересувам САМО ОТ БРАК, не от срещи и гаджета.

Моля, задръжте си обидите - аз честно и почтено питам. Повечето жени мислят по същия начин, но го крият, а аз поне си казвам кое как е. Нямаше да търся такъв тип мъже, ако не смятах, че съм повече от достойна за тях - като външен вид, култура, любов и умения в домакинството.

До тук като че ли нищо стряскащо - поредната тъпа патка, решила, че да притежава ......... е необходимо и достатъчно условие да получи целия лукс на света. Такива си ги имаме много и у нас, макар чак такива обяви да не пишат.

Интересното е отговорът, оставил във форума брокер от Ню Йорк, който отговарял на условията й:

Ето тук ти е грешката:

Прочетох поста ти с голям интерес и сериозно се замислих над твоята дилема. Не ти губя времето, защото се класирам според твоите критерии - печеля над 500 хиляди годишно. Но така, както ги виждам нещата, ти ми предлагаш, чисто и просто, една много скапана сделка. Ето защо: ако махнем всичките глупости, дето си ги наговорила, това, което предлагаш е проста размяна - ти предлагаш своите прелести срещу моите пари. Просто и ясно. Обаче има още едно съществено нещо - твоята красота ще намалява с времето, докато парите ми - не. Всъщност, много е вероятно аз да печеля все повече през следващите години, но е абсолютно сигурно, че ти по-хубава няма да станеш.

Така, че икономически погледнато, ти си амортизиращ се актив, докато аз съм актив с увеличаваща се стойност. И не само, че ще се амортизираш, ами амортизацията ти ще се покачва всяка година. Ти си на 25 и вероятно ще останеш доста секси в следващите 5 години, но все по-малко секси всяка следваща година. После красотата ти ще започне да избледнява и на 35 вероятно няма да ставаш за нищо.

Така, че ако си говорим по брокерски, не е изгодно да те купя за дълго (което ти всъщност предлагаш), а по-скоро да те ползвам за кратко и да те продам бързо. Ако смяташ, че говоря грубо, ще ти кажа следното - ако моите пари изчезнат, същото ще направиш и ти, така, че и аз трябва да имам някакъв вариант, когато красотата ти се изпари. Просто е - както ти поставяш условията, има смисъл да си ми само любовница, а не и жена.

Отделно от това, в началото на моята кариера научих много за ефективността на пазара. Затова се чудя защо момиче като теб, “интелигентна, стилна и изключително красива”, не е успяла да си намери чичко-паричко до сега. Трудно ми е да повярвам, че ако си толкова готина, колкото казваш, мъжът с 500-те хиляди на година все още не те е намерил, пък ако ще и само за да те пробва.

Надявам се, че съм ти помогнал, а ако размислиш и започнеш да се даваш на лизинг, обади се."

п.п. Старо е, ама все някой може да не го е чел.

Отговори на това съобщение
 Re: За жените,които не могат да се намерят мъж
Автор: navy   
Дата:   02-12-07 18:59

ха ха ха ха

Автор: Cristinel   
Дата:   02-12-07 19:16

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: svetalcho   
Дата:   02-12-07 20:02

welcome to the real world....

Автор: tnt   
Дата:   02-12-07 20:04

тейк Да ред пилоу [ezik]

Автор: IvcheTo   
Дата:   02-12-07 20:09

мдааа - този комерсиализъм , ще скапе всички ценности ... особенно при жените[smilie7]

Автор: onlineivo   
Дата:   02-12-07 21:05

Хубав нагледен пример за това как стоят нещата поне в 95% от случаите. [smilie24] И въобще не ми е смешно.
[smilie2]
Преди 7-8г. в една Варненска дискотека, на 5ата минута от запознанството ни, едно момиче ми зададе въпроса: "Ти пари имаш ли?"... Първо трябва да съм я изгледал доста опулено, щото така се чувствах поне, но после смених погледа с леко пренебрежителен и казах "не"... тя пък не ми повярва [smilie5] Явно е била научила вече че най-малко пари имат тия дето се хвалят колко много ги имат [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   03-12-07 09:25

Кухи лейки на тоя свят с лопата да ги ринеш, но пича ме кефи как и е отговорил на тая.

Джъст а бизнес както се казва след като се поставят нещата по този начин

[smilie18]

Автор: _alice_   
Дата:   03-12-07 09:29

все едно при мъжете е много по-различно, [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

money makes the world go round
money makes the world go round

Дата:   03-12-07 09:38

Алис, ми незнам как е при мъжете. Знам как е при мен [ezik] [ezik] [ezik]

Дата:   03-12-07 09:45

Зафиров,
ееее, то всеки само за себе си може да говори. Обобщенията винаги са преувеличени [smilie8] [smilie5]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   03-12-07 09:47

[ezik] [ezik] [ezik]

Дата:   03-12-07 09:53

Алисе, въпреки всичко кухи лейки с лопата да ги ринеш пък и практиката доказва, че жените са доста по-комерсиални създания

[smilie6]

Автор: Ruth   
Дата:   03-12-07 10:03

"съм повече от достойна за тях - като външен вид, култура, любов и умения в домакинството" [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   03-12-07 10:08

Пича обаче е железен!

Автор: endlessdark   
Дата:   03-12-07 10:22

Автор: IvoZafirov
Дата: 03-12-07 09:53

Алисе, въпреки всичко кухи лейки с лопата да ги ринеш пък и практиката доказва, че жените са доста по-комерсиални създания

да бе да:)

Автор: dexter_d   
Дата:   03-12-07 10:28

"съм повече от достойна за тях - като външен вид, култура, любов и умения в домакинството"

Поне има някакви ценности момичето = смята, че уменията в домакинството са предимство.

Много наши моми смятат, че да си к*рва не е обидно, но е кръвна обида да переш и готвиш на някого: "Аз да не съм му слугиня?!"

Дата:   03-12-07 10:38

Абе всеки сам си разполага със собствения задник ....

[smilie21]

Дата:   03-12-07 11:52

creativity has its limits [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

http://www.youtube.com/watch?v=_CAYSMpStVQ&eurl=http://www.jamesallen.com/videos/

Автор: Amigo   
Дата:   03-12-07 12:10

IvoZafirov написа:

> Алисе, въпреки всичко кухи лейки с лопата да ги ринеш пък и
> практиката доказва, че жените са доста по-комерсиални създания
>
> [smilie6]

така си е [cool] [smilie7]

Автор: Frida   
Дата:   03-12-07 12:42

Класика е текста изкефи ме.

Това, което ме дразни е интерпретацията. Ако жената се продава за пари е тъпа патка, интересчийка и т.н. С което малко или много съм съгласна. Но тогава, защо мъжете които я купуват остават пичове. За мен те са задници по същата причина. [smilie8]

Дата:   03-12-07 12:48

Фрида, [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]
Кратко и ясно, и точно в целта [smilie5]

Автор: SLR   
Дата:   03-12-07 12:56

dexter_d [smilie24] [smilie5] [beer]

Автор: matataupa   
Дата:   03-12-07 13:00

защо, Фрида.
Хората са консуматори. Напоследък даже в повече.
Еднакво задник ли е този, който си купува готово бижу от слонова кост с този, който застрелва слона.
Ако не се продава- няма да се купи[smilie5]
Само жената е задник в случая горе. Мъжът е практичен[smilie24] [smilie18]

Автор: Тед   
Дата:   03-12-07 13:11

Ко беше - хубавите ябълки ги ядат прасетата.

Баси рационализма на брокера. Ще си търси брокерка, била тя пълна дебела и грозна :)) да утрои парите.... ха-ха.

първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.