Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 БДЖ - 10% UP
Автор: asahi   
Дата:   04-12-07 19:11

[smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: БДЖ - 10% UP
Автор: Amigo   
Дата:   04-12-07 19:13

И не само [cool] Автобусите също са UP [cool]

Автор: джъмбо   
Дата:   04-12-07 19:15

да им го ***** в **** и да г***** и ****** а също така ***** и без да се замислям ******

Автор: Marillion   
Дата:   04-12-07 19:21

ВСИЧКО, без заплатите, е UP

Време е правителството да си ходи!

[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   04-12-07 19:23

Правителството са пекани бе - кво ги брига Бай Чепик?

Автор: solo5   
Дата:   04-12-07 19:23

и при другото правителство ще е така [smilie5]
стягайте коланите [smilie25]

Дата:   04-12-07 19:26

А за газ, бензин, ток и т.н. да казвам ли, че също са UP [cool][smilie7][smilie23] А вчера пишеше колко много се били повишили доходите в БГ [cool] [smilie7] Мдааа, затова ще да са ъп цените, ни мой толко доходи да имат хората у нас, само мутри и политици могат, щоту са "избрани" [cool] [smilie7] Тях повишението на цените не ги бърка[smilie7]

Дата:   04-12-07 19:28

Ни копувайти, братия!

Дата:   04-12-07 19:37

аааааааааа

честито и "плосък данък"

Направо ни е... мамата.

Щели да ни компенсират

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Значи 1-во държавата ще ми ги вземе, после ще ми ги върне.

[smilie11] [smilie11] [smilie11]

Тъп ли съм или да?

Автор: BoriSoFF   
Дата:   04-12-07 19:37

Скоро ще има редовна линия София-Варна с начална цена на билета 9.99 евро.
Вече не е актуален девиза: "С БДЖ освен пари, спестявате и удобство".

Дата:   04-12-07 21:05

оп не съм разбрала, че ще сваляме правителството в тая тема

Дата:   04-12-07 21:06

BoriSoFF - лаф да стаа :)

нищо нема да сваляме.

Ша махнем едните ша додат другите тъпаци.

ВСЕ ТАЯ.

Поне заплатите да увеличат малко...

Дата:   04-12-07 21:11

Аз предлагам да летим

Дата:   04-12-07 21:12

да ги видим тия лоу-кост авиокомпании стават ли за нещо[smilie5]

Полетът ще може да се резервира съвсем скоро с начална цена само EUR 9.99 в една посока, включваща всичко.

Публикацията е редактирана (04-12-07 23:00)

Автор: chiphead   
Дата:   04-12-07 21:13

споделям опит ... пътувам - поне 5 пъти в годината - Сф-Сл.Бряг. С автомобил - не ми се връзва, затва - пътувам с влак. с бившият "експерс" - сега - "ускорен бърз влак" "Слънчев Бряг" ...

защо не с автобус? защото - взимам 1-ва класа, пушачи, с масичка, кенефа е до мен ...

опита - като мине кондуктора - само аз съм балъка - дет си плаща билета, ВСИЧКИ ДРУГИ са с карти - демек служители на БДЖ, или полицаи ... дават по 2 кинта - за запазено място ...

еми, могат да си вдигат цените - колкот си искат, тия - дет са с карти - пак ще си пътуват без пари, запазеното място - си е насъщите пари .... [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: r_popov   
Дата:   04-12-07 21:39

пичове, с това или с друго правителство - се тая. Това че цените UP с по 10-20-30 и повече процента се очакваше - нарича се закономерен ценови шок след европрисуъединяването. Имаше го във всички държави преди нас - Гърция, Испания, Португалия, Чехия, Полша, Унгария... защо мислите че ще ни подмине точно нас...
Кофти е, ама стягайте коланите за още.
Орешарски каза наскоро /цитирам по памет/: 2008 ще е тежка спрямо 2007 но чакайте да видите 2009 [smilie18]

Дата:   04-12-07 21:53

а закономерен евро ценови ръст на заплатите... за тва никой нищо не казва! [cool] [smilie7]

Автор: stzz   
Дата:   04-12-07 21:54

ПДСЛЕДНОUP

а до тогава
[shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak]
[beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Автор: otkata   
Дата:   04-12-07 22:00

само не ми казвайте, че ползвате БДЖ [smilie7]

Автор: r_popov   
Дата:   04-12-07 22:00

амиго, ми тва е капитализма бе бате - снощи и един от синдикалните лидери /Тренчев/ го каза - по повод въвеждането на плоския данък и компенсирането на работниците с ниски заплати - "ми тва е капитализма..." край на цитата. Сиреч - да го ду...т бедните. Сори, че съм прям и звучи малко нецензурно, но на кой му дреме за заплатите [smilie18]

Автор: Императорът.   
Дата:   05-12-07 00:45

Ами Попов - или капитализъм ще правим, или социализъм !!! Просто ми писна за едни да е едното, а за други - другото !!!

В конкретният случай - БДЖ трябва да си покрива загубите - знаеш ли че банди хъхрещи полухора се возят без пари и никой не смее да им направи нищо, защото първо са явно със статут на неприкосновени в тая смотана държава, второ - возят се на цели катуни и кондукторите не смеят да ги доближат даже !!! А брат`чедите им, дето са долу се забавляват, като трошат с камъни прозорците на минаващите влакове...

Дата:   05-12-07 00:49

Та като каза Императора за мангустите и техните набези, ето от в. Стандарт днес:

Стена спасява влака от ромите

Ромският квартал в българската столица София ще бъде отделен с дълга 1,3 км стена. Критиците на идеята се опасяват от изостряне на етническото напрежение.
Ограждението трябва да е високо четири метра, дълго общо 1300 м и да е от пресована гума. Стената ще трябва да защитава жителите на ромския квартал на българската столица от опасното пресичане на жп линиите. Властите се надяват след изграждането й да се предотврати постоянното замерване на влаковете с всякакви предмети. Както и районът около линията да престане да бъде нелегално сметище.
Правозащитниците в София обаче предполагат наличието на друго намерение - да се направи ново гето, в което ромите да бъдат напълно изолирани от съседите в близките жилищни блокове. [cool] [smilie7]

Айде ще си ги кажа наум изреченията по отношение на "правозащитниците"[smilie7]

Дата:   05-12-07 00:57

Първото което искам да запитам е СОБСТВЕНИЦИ ЛИ СА ХЪХРЯЦИТЕ НА ЗЕМЯТА, КОЯТО ОВОНЯВАТ С ПРИСЪСТВИЕТО СИ? АКО НЕ, НЕ Е ЛИ ПО-ЛЕСНО И ПО-СЪОБРАЗЕНО С ПРАВНИТЕ ПРИНЦИПИ ТАЯ ИЗМЕТ ДА БЪДЕ ПРОГОНЕНА?
А НЯМА ЛИ ДА Е ПО-ИЗГОДНО ИКОНОМИЧЕСКИ (т.е. по-евтино) КУКИТЕ (на които тоже плащаме) ДА НАПРАВЯТ НЯКОЛКО ЗАСАДИ, ДА ХВАНАТ ХВЪРЛЯЩИТЕ КАМЪНИ И ПРОСТО ДА ГИ СМЕЛЯТ ОТ БОЙ? МИСЛЯ, ЧЕ И НАЙ-МАЛОУМНИЯТ МАНГАЛ ЩЕ ПРОУМЕЕ, ЧЕ НЕ Е РЕДНО ДА ПРАВИ ДАДЕНО НЕЩО, АКО ЗАРАДИ НЕГО ГО СМАЧКАТ КАТО ДЪРВЕНИЦА 5-6 ПЪТИ.

И това ми било "правозащитници"... защитават бандити, заселили се незаконно на чужда земя, и при това застрашаващи животът на пътниците във влаковете и нанасящи непрекъснато материални щети на БДЖ. Колко ще струва тая стена? И защо трябва да пилеят тия пари от нашите данъци заради едни Смрадливи?

Автор: g06ky   
Дата:   05-12-07 01:08

Abe vie vidqhte li seir v Syhodol , horata vikat ne iskame smetishte , te izsipali jendarmeriata i nqma ne iskam nqma nedei ,a kude sa pravozashtitnite organizacii v tozi moment [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Дата:   05-12-07 01:10

Гошков - защото хората в Суходол са бели.

Ако бяха кафяви хъхряци - по-скоро щяха да трупат боклуците пред НДК, отколкото в Суходол !!!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.