Автор: Manchev
Дата: 29-11-07 23:41
Така. Вече започнахме с организацията на това, за което пуснах тема преди няколко дни във форума. Именно за идеята ми с двама приятели да тръгнем на стоп до два дома за деца, лишени от родителски грижи, в България и да занесем на децата малко радост по празниците. В момента търсим домове, на които да се спрем, иначе почнахме да обявяваме набирането на средства. Мислех да не пускам тема във форума, защото тук отдавна се правят подобни инициативи, всъщност Фото форум е едно от местата, които ме запалиха по тази идея. Както и да е, ако някой има желание да се включи, контактите са най-долу в поста.
Пиша темата и защото тези дни ни хрумна нещо много хубаво- ще запишем цялото пътуване на видео и ще направим един филм. Този филм има за цел да популяризира тези инициативи сред хората, ако стане сполучлив ще потърсим начин да го прожектираме пред много хора. Имам желанието с този филм да подкрепя и "рекламирам" идеята на Нели, която иска да направи уеб-сайт, в който да събере информация за всички домове и да улесни хората, които искат да сторят добро.
Кратко описание на идеята и филма-
В България в институции за отглеждане живеят около 8600 деца. Ако всеки от нас поне веднъж отиде и зарадва дори едно дете, спечели поне една усмивка, ще имаме 8600 усмивки. ;)
Оригиналната обява и контактите са в следващия пост- ;)
|
|