Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Бит от полицията журналист !!!
Автор: Императорът.   
Дата:   02-12-07 20:09

...човек на телевизия Скат бит заради журналистическата си карта... от същите тия "герои" от 3 РПУ София, които добродушно наблюдаваха лятото как кафявите размахваха брадви и крещяха "Смърт на Българите !!!", а когато преди 2-3 години двама чернокраки нападнали една моя приятелка пред блокът ни и и взели мобата, и тя се оплакала, и отговорили "Ами знаем кои са, ама нищо не можем да им направим !!!"

ТОВА Българска полиция ли е или... аре да не казвам каква?

Ето линкът
 Re: Бит от полицията журналист !!!
Автор: IvcheTo   
Дата:   02-12-07 20:10

пак ли [smilie10] [smilie10] [smilie10]
Автор: Amigo   
Дата:   02-12-07 20:15

Споко, ся публично пикаещото престъпно говедо Р.П. ще ни успокои, че се е действало законосъобразно или че нищо толкова страшно не се е случило. [cool] [smilie7] или че ще "разследва" действията на полицаите [cool][smilie7]

Публикацията е редактирана (02-12-07 20:16)
Дата:   02-12-07 20:18

Аз ако съм - ще на мястото на ммочето, ще съдя тия куки-мангалски подлоги, докато им съдера задниците... международен скандал бих направил !!!
Дата:   02-12-07 22:48

тъкмо сега говорят пак за това - наглата кука вижда картата на човекът "Значи ти си от Скат, така ли, бе!!!" и хвърля я на земята и я тъпче. Журналистът се навежда да си я вземе - следва коляно в коремът му, палки по гърбът... намесват се и други ушеви, и вместо да озаптят идиотът-ченге, слагат белезници на журналистът и го влачат по земята... после го откарват в арестът...

Съащите тия храбри биткаджии стоят мирно пред Цветелин Кънчев и пред мургавите му "царедворци" СРАМ !!!
Автор: chiphead   
Дата:   02-12-07 22:51

за отношението към скат - можете да благодарите на вулева, атака, и тези, които ги допуснаха до ефир ... всичко друго е без значение ...
Дата:   02-12-07 22:58

А защо, Чипи, Вулева не я бият? И какво имаш против Атака?
Автор: chiphead   
Дата:   02-12-07 23:09

глей ся,
1. вулева - не ходи на снимки - само на интервюта.
2. нямам нищо против атака
3. пак - имаме само едната страна на проблема - журналист е пребит, като е отишъл на мач, ок, ама - кво точно е станало - може да каже само този, който е бил там, в този момент. не взимам страна, но - е тъпо да се вика, понеже имаш поле за викане, а другият - не може да ти отговори ... тва са ми съображенията. Кофти ми е, че колега е пребит, ама - дай да видим закво става въпрос, па тогава, а ? всъщност - един фотограф беше пребит преди известно време в съда, кво стана там, че нещо - както се ходеше на митинги, така - нищо повече не се чу?

само задавам въпроси, не взимам ничия страна, ама, наистина ми е писнало от "пребиха едикойси!" - и дай ся, всички да крещим ... истината има много страни.
Автор: Cristinel   
Дата:   02-12-07 23:09

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Дата:   02-12-07 23:20

Ами Чипи - обясних какво е станало... или според тебе журналистът е скочил да бие трима полицаи? А и така да е - кафявите като налитат на куките с брадви и тояги - ченгетата какво? - МОЛЯТ им се !!!
Автор: g06ky   
Дата:   02-12-07 23:29

http://www.youtube.com/watch?v=_Y47DoZ0KVU

A.C.A.B. [smilie5]

Автор: dreamer   
Дата:   02-12-07 23:30

Е като са го били какво? Тебе били ли са те та пищиш като изнасилена к**ва?
Дата:   02-12-07 23:39

Дриймъров - става дума за гражданско общество - протестирам против непредизвиканото насилие срещу журналист !!!!

А ти какво ми се звериш - някои от полицаите "герои" ли си или си кафяв, та се сърдиш на сравненията които правя между две събития? Или си верен член на ДПС?
Автор: otkata   
Дата:   02-12-07 23:49

колата е бяла с надпис полиция [smilie18]
Автор: solo5   
Дата:   03-12-07 00:16

опс тук са наших във форум на Атака [smilie8]
... и що трябва да взимам на сериозно новина от сайта на СКАТ [smilie11]
може да не е точно така
ако е - виновните да си понесат заслуженото
но май съм се нагледал на журналистика от тази телевизия [smilie25]
Дата:   03-12-07 00:26

Ами защото е логично, Солов !!! Защото куките редовно вече показват агресия срещу невинни хора като журналисти, стачкуващи работници и бабички, незаконно продаващи магданоз !!!

Виж, ако чуя, че са застреляли кафяв получовек, заплашил ги с бравда, или са пребили с палки мургав търговец на дрога - и аз трудно бих повярвал, ако не го видя !!!
Автор: dreamer   
Дата:   03-12-07 00:27

Хахахах!
Когато иречеш това което си написал лице в лице тогава ще направиш нещо! За сега не си постигнал нищо :)

Трудно ли ти е да комуникираш с хората? За това ли си избрал алтернативата да пишеш из форумите? Това ли е?

Никак не си интересен. Ама никак.

Полицай герой, кафяв и верен член на ДПС!
Не съм от тях, спи спокойно.

Писна ми от тая крайна политическа агитация която правиш из форума!

Обърнал си зоната на политическа сцена!
Дата:   03-12-07 01:00

Защото поведението ти е неадекватно. Наричам те така, защото се държиш като такъв !!! И не ми е трудно да комуникирам с хората - които ме познават го знаят много добре.
Автор: japanese   
Дата:   03-12-07 01:06

tochno pak na Skat TV li triabva da se viarva v konkretnia sluchai .[smilie5]
Автор: japanese   
Дата:   03-12-07 01:08

[smilie23]
Автор: kremmm   
Дата:   03-12-07 01:15

баси, хора успокойте се бре, ш'се избиете[beer] пийте по една бира...

и аз съм съгласна, че Имперски малко ги поляризира и политизира нещата, ама к'во кат' ни ма кефи, не ги чета, та dreamer и ти може да пробваш[smilie3]

хора различни, възгледи също, следователно и теми, все пак това е обществен отворен форум, в който всеки има право да пише за к'вот' му душа сака, (стига админ да дава[smilie7] [smilie5] )

ай тейк ит иизи, плийс
Автор: kirilius   
Дата:   03-12-07 03:23

Хахаха! "И какво имаш против Атака?" - това беше яко [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Автор: Marillion   
Дата:   03-12-07 08:03

СКАТ [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Едиствената телевизия, която си има партия.

[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: IvoZafirov   
Дата:   03-12-07 08:45

СКАТ е отвратителна телевизия [smilie23]
но ченгетата са п***и
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена