Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 После що псуваме
Автор: HP   
Дата:   26-11-07 19:38

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: После що псуваме
Автор: Amigo   
Дата:   26-11-07 19:49

Мдааа, то да е само това. Да не ти казвам до преди малко колко благословии отнесоха разни хора и родите им от мое име [cool] [smilie9] [smilie9] Ако знаеш само какви дебили и гювечари коват законите в тая държава, направо неам думи, баси къде живеем [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: pepi   
Дата:   26-11-07 19:50

Сьобщаваш коя е фирмата,и сьответно не си купувам нищо от тях[smilie19]

Автор: Стоев   
Дата:   26-11-07 19:56

Пращах СМС на НОД.БГ за продължаване на лиценза. Дойде някакъв код, вкарах го на съответната страница и зачаках мейл с име/парола....вече 2-3 седмици минаха....[smilie23]

Автор: tnt   
Дата:   26-11-07 20:01

и кой е тоз бг сайт?

Автор: Grandpa   
Дата:   26-11-07 20:14

Друг път ще знаеш да си приготвиш точната сума.

Автор: Императорът.   
Дата:   26-11-07 20:19

Не - другият път като чини стоката 22 кинта и чичото няма да ти върне от 30, вземи си Грозникът и стоката, бий му шутът, кажи му да се оплаче на Любо Пенев и му тресни вратата под сополивата цифка. Тъй де - що ти да отстъпваш? И що ти да им ходиш до офисът - това за теб е загуба на време, а времето е сухо.

Дата:   27-11-07 10:40

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   27-11-07 10:44

[smilie18] [smilie18] [smilie18] кажи коя е фирмата, че и аз чакам уведомление напразно [smilie2]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   27-11-07 10:52

Абе аз съм получавал и всико е било ОК.

Автор: Vinsent   
Дата:   27-11-07 11:01

Преди време си поръчах книга от Хеликон по интернет. Отговориха ми в пощата, че я нямат в наличност (в сайта им обаче фигурираше като налична).[smilie11] Успокоих се и си купих книгата от друго място. [smile]

След 10-тина дни ненадейно пристигна куриер - изпълняваха си поръчката (без да ме предупредат, разбира се) [smile] [smilie25] [smilie18]

Едната книга подарих на близък! [smile]

Дата:   27-11-07 12:00

Дата:   27-11-07 12:56

пупупу...таман са притесних, че е от ...фото...

Автор: IvcheTo   
Дата:   27-11-07 13:02

аз си поръчах няколко неща от гет.бг - много добро отношение и си плащаш през транскард - много удобно - е не бяха уведомили куриера ,че е платено и тои ми и кса пари - викам ми намам [smile] [smile] [smile] то платено това -звъни в офиса -и после ми се извинява 5 мин ....просто има фирми и фирми

Автор: IvcheTo   
Дата:   27-11-07 13:04

а да и аз 2 пъти сменям адреса, на които да го донест , и нищо не казаха само :да разбира се ... нама проблем

Автор: tutttifrutti   
Дата:   27-11-07 13:22

аз от Софтпрес съм поръчвала.Обикновено са точни, но единия път се наложи да ходя до пощата да си взема пратката, и аз не знам защо- не ме били открили.. а бях дала служ. адрес и не може да не съм била там, когато са идвали..н.з.
после пък се изнервих с пощаджийките,ама това няма общо с поръчката ми- те просто са си мудни и заядливи и целият свят им е крив.като си вземаш колет, сякаш вземаш нещо тяхно.. [smilie8]

Дата:   27-11-07 13:41

Тутолинкеееееееееееей! Ко прайш тука ве! [smilie10]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.